DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DOMOTEX 2018’e AGT damgası

    DOMOTEX 2018’e AGT damgası
    12.01.2018
    A+
    A-

     

    Yenilik İsteyene” mottosuyla yaşam alanlarında fark yaratan AGT, DOMOTEX 2018 yeni parke koleksiyonlarını sektör profesyonellerine tanıttı. Ziyaretçiler yeni parke serilerinin yanı sıra AGT’nin tasarımıyla dikkat çeken standına da büyük ilgi gösterdi.

    Türkiye’nin lider mobilya bileşenleri markası AGT, yeni parke serilerini 12-15 Ocak tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen uluslararası halı ve zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX 2018’de dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıttı. 70’den fazla ülkeden 1615 şirketin katıldığı fuarda AGT’nin kalitesi ve şıklığıyla göz alan, leke tutmayan ve kolay temizlenen yeni parke serileri Bella, Natura Slim & Large ve Legno Lamine büyük beğeni topladı.

    Fuara ilişkin bir değerlendirmede bulunan AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı, şunları söyledi: “Ahşabı Geliştiren Teknoloji AGT olarak her yıl olduğu gibi bu yılda yeni ürünlerimiz, zengin parke koleksiyonlarımızla DOMOTEX Fuarı’nda yerimizi aldık. 60’dan fazla ülkeden binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, sergilediğimiz parke serilerimizin büyük ilgi gördü. Ayrıca şık tasarımıyla göz alan standımız da ziyaretçilerden övgü topladı. Hedefimiz DOMOTEX gibi dünyanın önde gelen fuarlarına katılarak ihracat ağımızı daha da genişletmek.”

    Özgün tasarımlarıyla zemin kaplamasında modaya yön veren AGT’nin DOMOTEX 2018’de tanıttığı yeni ürünlerinden Natura Slim & Large Serisi, gerçek ağaç hissi veren, senkronize yüzey dokusu, 8 mm kalınlığıyla doğayı yaşam alanlarına taşıyor. 8 mm kalınlığındaki Bella, doğadan ilham alan renkleriyle tasarım özgürlüğü sunuyor. Legno Lamine Serisi ise 14 mm kalınlığıyla fark yaratırken dünya ormanlarından izler taşıyan dokusuyla dikkat çekiyor. AGT parke koleksiyonlarının tümü patentli klik sistemi sayesinde çok kolay ve hızlı uygulanıyor, zamanla açılma yapmıyor. Isıya ve aşınmaya dayanıklı, leke tutmayan, üstün sızdırmazlık özelliğine sahip AGT Parkeler, böylece uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.