DOLAR 32,5308
EURO 34,8042
ALTIN 2432,854
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DOMOTEX 2020’de yaratıcılığın kalbi “Framing Trends” sergisinde ataca

    DOMOTEX 2020’de yaratıcılığın kalbi “Framing Trends” sergisinde ataca
    07.12.2019
    A+
    A-

    Dünyanın lider halı ve zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX Hannover, 10-13 Ocak 2020tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler ve katılımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

    Halı ve zemin kaplamalarında dünyanın önde gelen ticari fuarı “DOMOTEX Hannover” 2020 10 – 13 Ocak tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilecek. Özel olarak hazırlanan “Framing Trends” sergisi, fuarın ana teması olan “ATMYSPHERE” temasından esinlenen oldukça çarpıcı enstalasyonlar içeriyor.

    8 numaralı salonda yer alacak özel “Framing Trends” sergisi, “ATMYSPHERE” temasının her bir boyutunu oldukça yaratıcı ve ilham verici bir şekilde keşfe çıkacak. İlginç atmosferik ışık gösterileri, ağaç ve su gibi doğal motifler, yenilikçi ürün tanıtımları ve merak uyandıran tartışmaların gerçekleşeceği canlı bir ortam, yeni iş birliklerinin ortaya çıkmasına da vesile olacak.

    Sergide, iç mekanların havasını, refahını ve sağlığını geliştiren özellikler ile sağlıklı ve yeşil yaşamın sürdürülebilirliğinin yanı sıra doğal ve estetik mobilya detayları gibi konularda da yapılacak sunumlar; tasarımcılara, iç mimarlara, mimarlara ve sosyal medya influencer’larına ilham verecek.

    DOMOTEX Hannover 2020 ile Yenilikçi Temaları Keşfedin!

    Fuarın ana teması olan “ATMYSPHERE”e odaklanan “Framing Trends” sergisi, dört ana alanıyla birlikte yaratıcılığın kalbinin attığı merkez olmaya hazırlanıyor. Art & Interaction (Sanat ve Etkileşim) alanı, sanatçıların ilham verici ve sıra dışı tasarımlarını sergilemeleri için tasarlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.