DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Done by Deer, İskandiva stilinin sadeliğini özgün çizgileriyle buluşturuyor

    Done by Deer, İskandiva stilinin sadeliğini özgün çizgileriyle buluşturuyor
    15.01.2020
    A+
    A-

    Done by Deer, tasarladığı birbirinden sevimli ve kullanışlı ürünlerle bebeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. İskandinav stilinin sadeliğini, kendine özgü çizgilerle buluşturan Done by Deer, tasarımlarıyla çocukların hayal gücünü harekete geçirirken ev için kullanışlı ve modern alanlar yaratmanıza olanak tanıyor.

    Çocukları göz önünde bulundurarak dekorasyonda dengeyi korumak isteyen ve Danimarka tasarımlarının sadeliğini takdir eden aileler için benzersiz alanlar yaratan Done by Deer’in felsefesi çok basit: Her bir öğeyi mükemmel kılmak için yenilikçi tasarım, güvenlik ve renklerin cesur kullanımını birleştirmek! Modern İskandinav tasarımını bebekler ve çocuklar için keyifli ve eğlenceli özellikler ile birleştiren Done by Deer’in her bir ürünü %100 dost canlısıdır ve sıkı Avrupa güvenlik standartlarına uymak için detaylı testlerden geçirilmiştir.

    Kendine özgü çizgilere sahip Done by Deer’in tasarım ekibi her bir detay üzerinde incelikle çalışmaktadır ve modern tasarım trendlerini belirleyerek bunların yalnızca çocukların hayal gücünü harekete geçirmesiyle yetinmeyip aynı zamanda ev için kullanışlı modern tasarım parçaları haline dönüştürülmesi konusunda özel bir yeteneğe sahiptir.

    Şubat 2017’de annedukkan. com ile Larisa and Pumpkin markalarının sahibi ve Natursutten’in Türkiye distribütörü YG Group öncülüğünde Türkiye’ye gelen Done by Deer, kısa sürede ebeveynlerin büyük sevgisini kazandı. Şu anda annedukkan. comBT Shopkidslivingetc. com ve vibel. com. tr internet siteleri ile BT Shop, Kids Living etc., Happy Nest, Vibel&More, BEE eat.play.love ve Miya Miya Design mağazalarında satışta olan Done by Deer ürünleri, kısa bir süre içerisinde farklı online ve fiziksel mağazalarda da yerini alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.