DOLAR 32,5346
EURO 34,8857
ALTIN 2433,163
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dönüştürülebilir ürünler Capacity’de yenileniyor

    Dönüştürülebilir ürünler Capacity’de yenileniyor
    11.06.2019
    A+
    A-

    Günlük yaşamımızı doğrudan etkileyen çevre kirliliği, bugün önemli bir farkındalık konusu olarak karşımıza çıkıyor. Bu yıl çocuklar, 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında Capacity AVM’nin ev sahipliğini yapacağı, “Geri Dönüşüm Atölyesi” ile büyük bir duyarlılık projesine imza atacak.

    Bu özel etkinlikte Şebnem Seçkiner, Her Yerde Oyun ekibi ve ÇEVKO (Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme) Vakfı’nın destekleriyle birlikte geri dönüşüm atıklarına eğlenceli bir dokunuş vurgusu yapılacak.

    Kendi oyuncaklarını tasarlayacak çocukların çevre bilinci oluşurken, aynı zamanda doğanın saf halini korumayı ve dönüştürülebilir ürünler ile yepyeni ürünler tasarlamayı öğrenecekler. Dönüştürülebilir malzemelerin kullanılacağı Geri Dönüşüm Atölyesi, 15-16 Haziran saat 14.00-17.00 arasında Capacity’de gerçekleşecek. Etkinliğe katılım ücretsiz olup, kayıt yapılması gerekmektedir. Etkinliğe kayıt için www. capacity. com. tr/kayita dresinden başvuru yapabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.