DOLAR 32,3372
EURO 35,1744
ALTIN 2247,278
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doremusic’ten Ankara’ya iki mağaza birden

    Doremusic’ten Ankara’ya iki mağaza birden

    Ankara’nın müzik sahnesi her geçen gün gelişiyor. Yeni müzisyenler ve gruplarla tüm Türkiye’nin ilgisini giderek daha çok kendine çekmeye başlıyor. 2011 yılından bu yana müzik enstrümanları alanında kentin nabzını tutan doremusic, son bir ayda iki mağaza birden açarak, şimdi Ankaralı müzisyenlere toplam 4 noktada hizmet veriyor. Önce Armada AVM, son olarak da Gordion AVM’de açılan mağazalarda dünyaca ünlü 120’den fazla müzik enstrümanı markasına ulaşmak mümkün. Üstelik her iki mağazanın çatısı altında, dünya standartlarında müzik eğitimi veren doremusic Akademi de açıldı.

    Türkiye’de müzik enstrümanları sektörünün lideri doremusic, Armada AVM’nin ardından Gordion AVM’deki yeni mağazasını da açtı. Dünyaca ünlü 120’den fazla enstrüman markasını amatör ve profesyonel müzisyenlerle buluşturacak her iki mağaza da, yüzlerce metrekarelik geniş alanları ve modern ortamlarıyla fark yaratıyor. doremusic 25 yıllık tecrübesiyle müzikseverlerin müzisyenliğe adım atmasına destek olmayı sürdürüyor.

    Ankara’da iki Akademi birden

    doremusic, Ankara’nın son yıllarda hızla gelişen müzik sahnesine bir katkı da eğitim alanında sunuyor. Ankara’da ilk kez bu iki mağazada yer almaya başlayan doremusic Akademi’de her seviyeden müzisyen için, piyanodan gitara, nefeslilerden vurmalı çalgılara, şan ve ensemble eğitiminden, kulak eğitimi ve ritim atölyesine, pek çok farklı program yer alıyor. Uzman öğretim görevlileri tarafından verilen derslerde öğrenciler, Royal Akademi başta olmak üzere ulusal ve uluslararası müzik okullarının yetenek sınavlarına da hazırlanabiliyor.

    Kusursuz hizmet ile herkes için müzik

    doremusic Türkiye’nin dört bir yanında, alanında uzman satış görevlileriyle tüm müzisyenlerin kendi seviyelerine, bütçelerine ve tarzlarına uygun enstrümana ulaşmasını sağlıyor. Sorunsuz teknik servis ve garanti süreçleriyle de, müziğin müşterileri için hiç susmamasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.