DOLAR 32,3122
EURO 35,1427
ALTIN 2294,85
BIST 9068,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doritos Risk 3.0 gecesinde Gonca Vuslateri doğruyu Didem Soydan ise cesareti seçti

    Doritos Risk 3.0 gecesinde Gonca Vuslateri doğruyu Didem Soydan ise cesareti seçti
    27.03.2019
    A+
    A-

    Doritos’un sevilen ürünü Risk 3.0’ın lansmanı Gonca Vuslateri ve Didem Soydan ev sahipliğinde “Doğruluk mu Cesaret mi” temalı bir etkinlik ile gerçekleştirildi. Doritos Risk 3.0 gecesinde Gonca Vuslateri “Doğruluk Elçisi” olurken, Didem Soydan ise “Cesaret Elçisi” oldu. Renkli görüntülere sahne olan partide eğlence dünyasının popüler isimleri Öykü Çelik, Kemal Doğulu, Hazal Filiz Küçükköse, Mert Öğüt gibi isimler bir araya geldi. “Doğruluk mu cesaret mi” oyununda cesaret elçisi olan Didem Soydan: “Türkiye’de cesur kadın kavramına karşılık geldiğim için gurur duyuyorum. Cesaretin çok önemli olduğuna inanıyorum ve hayatı mümkün olduğunca her alanda cesur yaşıyorum.” dedi. Gonca Vuslateri ise “Ben doğruluk elçisiyim, herhangi bir soru sorduğunuzda mecburen doğru cevabı vermek zorundayım. İnsanlar beni dobralığımla bilir, tanır… Gerçekler acıdır hiçbir zaman gerçeklerden kaçmadım. Tanıyanlar çok iyi bilir dilimin kemiği de yoktur” dedi.

    Doritos’un efsane Risk oyunu heyecanı bu kez üçe katlıyor. Doritos Risk 3.0 paketinden çıkan acı ve ekşi cipsler herkesi ‘’Doğruluk mu? Cesaret mi?’’ oyununa davet ediyor. Doritos Risk 3.0’ın lansman partisine Gonca Vuslateri ve Didem Soydan dışında sanat ve eğlence dünyasının önemli isimleri katıldı. Renkli gecede eğlence ilerleyen saatlere kadar devam etti. Risk 3.0 bir cips olmanın ötesinde oyunu ve eğlenceyi temsil ediyor. En az iki kişiyle oynanabilecek şekilde oyuncular acı gelmesi durumunda doğruluk, ekşi gelmesi durumunda ise cesaret görevlerini gerçekleştiriyor. Yeni Doritos Risk 3.0’ı deneyemeye cesaretiniz var mı?

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.