DOLAR 32,5527
EURO 34,8621
ALTIN 2430,86
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dove alan kadınlar B-Fit deneyimi kazanıyor

    Dove alan kadınlar B-Fit deneyimi kazanıyor
    13.06.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk “tüketici teşvik ajansı” BA Life Marketing, Dove iş birliğiyle yeni başlattığı kampanyada b-fit’i deneyimlemek isteyenlere güzel bir fırsat sunuyor.
    BA Life Marketing’in Türkiye’ye getirdiği yeni nesil pazarlama anlayışı ile markalar artık tüketicisine deneyim hediye ediyor. Bu markalardan biri olan Dove, BA Life Marketing iş birliğiyle başlattığı yeni kampanyasında 26 Mayıs-29 Haziran tarihleri arasında tüm Gratis Mağazalarından Gratis Kart ile kampanyaya dahil Dove markalı deodorant ürünlerden tek seferde en az 2 adet satın alanlara, bir ay geçerli b-fit üyeliği hediye ediyor.
    Temel amaçlarının tüketici-marka arasında duygusal bağ kurmak olduğunu belirten BA Life Marketing Genel Müdürü Evrim Mert, “Düzenlediğimiz teşvik kampanyalarında tüketici deneyimini ön plana alıyoruz. Tüketiciyi sosyal olmaya davet eden, her zaman yapmak isteyebileceği yeni bir deneyimi ayağına getiren bir süreç kurguluyoruz. Bu anlamda yeni kampanyamızda b-fit’i yıllardır deneyimlemek isteyen ancak bunu henüz başaramamış ya da yeniden b-fit deneyiminin tadını çıkartmak isteyenlere Dove ile birlikte güzel bir fırsat sunuyoruz” diye konuştu.
    Sadece 30 dakika!
    Her yaş ve gelir grubundan kadına 11 yıldır spor yapma alışkanlığı kazandırarak daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini sağlayan b-fit, sadece bir spor merkezi değil, kadınların rahat ettiği bir yaşam merkezi. Sadece kadınlara yönelik, 30 dakikalık istasyon çalışmaları yapılmasını sağlayan bir egzersiz sistemi olan b-fit istasyon çalışmaları kendi itme – çekme gücü ile çalışan hidrolik ekipmanlar ve üzerinde kardiyo yapılan platformlardan oluşuyor. Daha önce hiç spor yapmamış kadınları bile doğru ve etkili bir egzersize yönlendiren bu çalışma, hem formda tutuyor hem de kardiyovasküler sistemi geliştirerek kadınların sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlıyor.

    Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?
    Kampanyaya 26 Mayıs-29 Haziran 2017 tarihleri arasında tüm Gratis Mağazalarından Gratis Kart ile kampanyaya dahil Dove markalı deodorant ürünlerden tek seferde en az 2 adet satın alanlar fiş/fatura üzerinde bulunan kampanya katılım kodu ile birlikte katılım sağlayabiliyor. Katılımcıların, satın alım sonrasında on beş gün içerisinde www.dovedeodorantfarki.com internet sitesindeki başvuru formuna ulaşarak istenilen bilgileri eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurup hizmet almak istediği tarihi seçmesi ve alışveriş faturasının fotoğrafını çekerek veya taramak sureti ile sisteme yükleyerek kampanya düzenleyicisine online olarak göndermesi gerekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.