DOLAR 32,5656
EURO 34,8254
ALTIN 2418,474
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    D&R 2. Kitap Fuarı’nda Aşkım Kapışmak’a büyük ilgi

    D&R 2. Kitap Fuarı’nda Aşkım Kapışmak’a büyük ilgi
    19.11.2018
    A+
    A-

     

    Yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, “Elma Dersem Çık” isimli yeni kitabının tanıtım gününde sevenleri ile bir araya geldi. D&R İstinye Park’ta gerçekleşen etkinlik büyük ilgi görürken okurları Aşkım Kapışmak ile söyleşi yapma fırsatı da buldu.

    Kişisel gelişim uzmanı Aşkım Kapışmak’ın yeni kitabı “Elma Dersem Çık”, İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlandı. Tanınmış yazar, yeni kitabının D&R İstinye Park’ta düzenlenen söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluştu. Uzun kuyruklar oluşturan hayranlarına imza dağıtan Kapışmak, gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu belirtti.
    Aşkım Kapışmak’ın 14. kitabı olan Elma Dersem Çık, iyi olmanın ne demek olduğuna, mutluluğa nasıl erişileceğine, yaşama sevincimizi yeniden nasıl kazanacağımıza, anın önemine ve daha birçok kavrama değiniyor.

    Kitap hakkında
    Elma Dersem Çık’ta yetişkinlikle beraber gelen kaygılarımızı, sorumluluklarımızı ve kaçışlarımızı ele alan Aşkım Kapışmak, yitirdiğimiz çocuk saflığımızı ve heyecanımızı yeniden hatırlamaya davet ediyor. Neşeli, sevgi ve güven sahibi insana nasıl ulaşılacağının sırları veren kitap, zengin içeriğinin yanında okuyucunun kendini tanıyabileceği kişilik testleri de içeriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.