DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dr. Cevdet Tuna’dan maskeleri ile cildiniz güzelliğe doysun

    Dr. Cevdet Tuna’dan maskeleri ile cildiniz güzelliğe doysun
    10.12.2018
    A+
    A-

    Son zamanlarda oldukça trend olan maskeler, yediden yetmişe herkesin vazgeçilmezi oluyor. Yenilikçi ve çevreci ürünleriyle kadınlara ilham veren Farmasi, Dr. Cevdet Tuna’nın Acai Kompleks, Kombu Kompleksi ve Marine Complex™ maskeleriyle cildinizin en büyük yardımcısı oluyor. Farmasi, Dr. Cevdet Tuna’nın birbirinden farklı cilt maskelerini güzellik tutkunlarına sunuyor!

    Acai Kompleks Altın Maske ile besleyici lüks bakımın keyfini çıkartın…

    Acai Kompleksi ile zenginleştirilmiş Dr. Cevdet Tuna Acai Kompleks Altın Maske, içeriği ile cildinizi beslemeye yardım ediyor. Cildinizde ipeksi bir yumuşaklık sağlayan Dr. Cevdet Tuna Acai Kompleks Altın Maske, cilde sağlıklı bir ışıltı ve canlılık kazandırıyor. İyi bir şekilde temizlenmiş cildinize kalın bir tabaka halinde sürdükten sonra, maskeyi bekleterek kurumasını sağlayabilirsiniz.  30 dakika sonra soyma işlemi ile maskenizi çıkartabilir, cilde ışıltı katan bu ürün ile cildinizi şımartabilirsiniz.

    Cildinizin Sıkılaşmaya mı İhtiyacı Var?

    Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği Kombu Kompleksi, cildin doğal yenilenme sürecini destekliyor ve onarımına yardımcı oluyor. Nemlendirme özelliğine sahip olan maske ile cildinizde pürüzsüz ve parlak görünümü yakalayabilirsiniz.

    Cildinizi Hem Temizleyen Hem de Yenileyen Bu Güçlü Maske ile Cildinizi Şımartın!

    Termal sudan iki kat daha fazla mineral içeren Marine Complex™, gözenekleri sıkılaştırarak görünümlerini azaltmayı sağlayan, denizin dibinden çıkarılan özel bir mineral kompleks içeriyor. Bu mineral kompleks, içeriğindeki oligomer ve biopterin sayesinde cildinize canlılık kazandırırken, cildinizi besliyor. Marine Complex™  maske, gözeneklere sıkışmış kiri ve fazla yağı derinlemesine temizlemeye ve taze bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Denizden gelen bu mucizevi içerik sayesinde cildiniz nefes alıyor, tazeleniyor ve ışıltılı bir güzelliğe kavuşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.