DOLAR 32,548
EURO 34,875
ALTIN 2425,92
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dr. Ender Saraç sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı

    Dr. Ender Saraç sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı
    18.12.2018
    A+
    A-

    Sağlıklı beslenme ve yaşam uzmanı Dr. Ender Saraç, AksuVital işbirliğiyle Sur Yapı Marka AVM’de “şifanın sırları” üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Şifalı bitkiler, sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine önemli tavsiyelerde bulunan Saraç, bitkilerin bilinmeyen mucizevi yönlerine değinerek dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı. Yaklaşık bir saat süren söyleşi sonunda dinleyiciler, oldukça faydalı bilgiler edindiklerini belirttiler.

    Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, keyifli alıverişin yanı sıra eğitici ve öğretici etkinlikleriyle çok yönlü bir alışveriş merkezi olmaya devam ediyor. Spor, sanat, eğitim, sağlık, eğlence gibi konularda sunduğu fırsatlarla ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim yaşatan Sur Yapı Marka AVM, bu kez Uzman Dr. Ender Saraç’ı konuk etti.

    Sur Yapı Marka AVM, AksuVital işbirliğiyle hafta sonu Uzman Dr. Ender Saraç’ı ağırlayarak ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Dinleyicilerin kendi sağlık problemleriyle ilgili sorular da sorduğu söyleşide Saraç, “şifanın sırları” üzerine önemli tavsiyelerde bulundu. Doğal tedavi, bilinçli beslenme, şifalı bitkiler ve uygulamalarıyla ilgili önemli bilgilerin anlatıldığı etkinliğe dinleyiciler yoğun ilgi gösterdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.