DOLAR 32,5825
EURO 34,8062
ALTIN 2505,199
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    D&R’da sevilen yazarlar okuyucularıyla buluştu

    12.12.2017
    A+
    A-

    Kemal Hamamcıoğlu’ndan imza gününde sokak hayvanlarına destek

    Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası D&R; farklı şehirlerde düzenlediği imza günü ve söyleşi etkinlikleri ile sevilen yazarları okurlarıyla bir araya getirdi.

    ‘’Birini Pencere Kenarına Çiçek Koyacak Kadar Çok Sevmek‘’ isimli kitabı ile adından sıkça söz ettiren Kemal Hamamcıoğlu, D&R Suadiye’de okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

    Sevenleri, sokak hayvanları için yaptığı yardım çağrısına kayıtsız kalmadı

    Hamamcıoğlu’nun imza günü öncesi sokak hayvanlara mama yardımı çağrısına okuyucuları kayıtsız kalmadı. Kitaplarını imzalatmak isteyen sevenleri, yanlarında mama da getirdi. Toplanan mamaları imza gününden sonra sokak hayvanlarına dağıttığını anlatan Kemal Hamamcıoğlu, ‘’Sokaklara ve sokağın ruhuna dokunmak için yazdım ve yazıyorum. Kitabımın okuyucuları da hayatın ve sokağın sesini duyduğu için çok mutluyum. Bugün, onlar sayesinde sokaklar bir gün daha aç kalmayacak’’ dedi.

    Sevil Atasoy Merak Edilen Soruları Yanıtladı

    Televizyon programlarıyla büyük ilgi gören İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü öğretim üyesi Sevil Atasoy ise merak edilen soruları D&R Trump’ta gerçekleştirdiği interaktif söyleşide yanıtladı.

    D&R Mağazaları Renkli Görüntülere Ev Sahipliği Yaptı

    Hafta sonu ayrıca, “En Yakın Arkadaşım Bir Deli” kitabıyla Kerem Fırtına,”Hiç Pas Vermiyorsun” kitabıyla Burcu Kapu, “Cennette Bir İnci Günü” kitabıyla Süreyya Ülkü Güler ve sevilen yazarlar İlkim Öz, Özge Selçuk Bozkurt, Onur Caymaz, Zafer Akıncı, C. Fırat İzgi, Dr. Ümit Aktaş, Hande Birsay, Caner Yaman gibi birbirinden ünlü yazarlar D&R mağazalarında düzenlenen imza günü ve söyleşi etkinliklerinde okuyucularıyla bir araya geldiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.