DOLAR 32,6004
EURO 34,8029
ALTIN 2496,905
BIST 9470,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    D&R’la ‘Retro ruhu’ canlanıyor

    D&R’la ‘Retro ruhu’ canlanıyor
    01.08.2017
    A+
    A-

    D&R ana sponsorluğunda BÜMED ve KENT FM iş birliği ile hazırlanan ‘Retro Day’, 70, 80 ve 90’lar konseptinin özlenen atmosferini, gençlerle ve geçmişin güzel günlerini yaşatanlarla, 5 Ağustos Cumartesi günü BÜMED’de buluşturuyor. Seyyal Taner, Nazan Şoray, Nil Burak ve Yeşim Salkım’la imza günü için D&R standına davetlisiniz!

    Modada, sinemada, müzikte ivmesi hızla artan bir ‘Retro çılgınlığı’ yaşanıyor. Özellikle Seyyal Taner, Nazan Şoray, Nil Burak, Yeşim Salkım’ın albümleri yok satan çağını yaşıyor. Havuz partisiyle başlayacak üst bahçede devam edecek günün en özel anı ise; özellikle 80’lere damgasını vuran Seyyal Taner, Nazan Şoray, Nil Burak, Yeşim Salkım’ın D&R Standı’nda imza günü düzenleyecek olması.

    İmza saatleri:

    18:00 Nil Burak

    19:00 Nazan Şoray

    20:00 Yeşim Salkım

    21:00 Seyyal Taner

    Gün boyu canlı yayın

    Retro etkinlikler, ödüllü yarışmalar, oyunlar güne renk katacak. Havuz parti DJ setinde Kent FM DJ’lerinden Serdar Gülmez, Metehan Mert Çakır ve Levent Erim’in özel setleri ve Cenk Erdem’in 90’lar özel seti dinlenebilecek. Gün boyunca her etkinlik Kent FM’den canlı yayınlanacak.

    Gün boyunca özellikle D&R Standı’nda yaşanacak ‘Retro ruhu’, akşam saatlerinde sanatçıların sahnesi ile hareketlenecek.

    Konser saatleri:

    18:30-19:00

    Semiha Yankı

    İskender Doğan
    Nazan Şoray
    Gülden Karaböcek

    19:30-20:00

    Ah Canım Ahmet
    Nil Burak
    Ferda Anıl Yarkın
    Seyyal Taner

    20:30-21:00

    Sibel Alaş

    Reyhan Karaca
    Yeşim Salkım

    Kapanış DJ performansı Anadolu-pop funk ve Türk halk müziği eserleri elektronik müzikle modernize eden kozmonotosman ile yapılacak.

    21.00’de sahne alacak kozmonotosman’ın kendine has tarzıyla hazırladığı setlerinden biriyle keyifli bir kapanış sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.