DOLAR 32,4929
EURO 34,7647
ALTIN 2488,804
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dudullu-Bostancı metrosunda Otis Türkiye kalitesi ve konforu yaşanacak

    Dudullu-Bostancı metrosunda Otis Türkiye kalitesi ve konforu yaşanacak
    08.11.2017
    A+
    A-

    Dünya asansör sektörünün lideri Otis, İstanbul’un en önemli metro projelerinden Dudullu-Bostancı hattının yürüyen merdiven ve asansör projelerini üstlendi. Projede, 53 asansör ve 156 yürüyen merdiven olmak üzere toplam 209 ünite bulunacak. Tüm dünyaya yüksek teknoloji ihraç eden Otis Türkiye, 53 adet Gen2 Premier asansörleri Türkiye’de üretecek.

    Asansör sektörünün öncüsü Otis Türkiye, büyük projelere imza atmaya devam ediyor. İstanbul’un büyük altyapı yatırımlarından biri olan Dudullu-Bostancı Metro Hattı’nın asansör ve yürüyen merdiven projelerinin yapım işini Otis Türkiye üstlendi. Otis Türkiye, 2019 yılında açılması planlanan 14 kilometre uzunluğundaki Dudullu-Bostancı Metro Hattı’ndaki 13 istasyonda, 53 asansör ve 156 yürüyen merdiven sistemi kuracak.

    En gözde projelerde tercih edilmenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanına asansör üretip ihraç ediyoruz. Kalitemizin Türkiye’nin büyük projelerinde de kabul görmesi bizi onurlandırıyor” dedi.

    Özgür Aren şöyle devam etti:

    TÜRKİYE’DE ÜRETİLECEK: “İstanbul, tüm dünyada alt yapı projelerinin en yoğun ve hızlı ilerlediği metropollerden birisi konumunda. Bu vizyon çerçevesinde; uzun süren teknik çalışmalar çerçevesinde Dudullu-Bostancı Metrosu’nda toplam 209 birim asansör ve yürüyen merdiven sistemi tesis edeceğiz. Gen2 model, toplam 53 asansör Otis Türkiye’nin İstanbul’daki fabrikasında üretilecek.”

    GÜÇLÜ ÜRETİM KAPASİTESİ: “Otis Türkiye çok güçlü bir üretim kapasitesine sahip. Asansör sektöründe deneyimli, oldukça üretken mühendis kadromuzun avantajıyla çok özel tasarımlara imza atıyoruz. Teknolojinin en son imkanlarıyla dizayn ve imal edilen bu ünitelerle; apartmanlardan gökdelenlere, alışveriş merkezlerinden metro istasyonlarına, havaalanlarından hastane, otel ve kamu binalarına kadar geniş bir yapı grubunun, asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol ihtiyacını karşılıyoruz.”

    ÇİN’E DAHİ ASANSÖR İHRAÇ EDİYORUZ: “Başta Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere ABD ve Avustralya’ya, yüksek bina, ağır yük ve özel tasarım asansörler ihraç eden Otis Türkiye olarak, Çin’e dahi asansör üretip ihraç ediyoruz. Örnek vermem gerekirse, İtalya’nın en yüksek gökdelen projesi Citylife Tower’ın yüksek hızlı asansörlerini Otis Türkiye olarak biz ürettik. Dünyanın en görkemli yapılarından Sidney Opera Evi’nin asansörleri Otis Türkiye tarafından yenilendi. Asansör teknolojisi ve mühendisliğinin merkezi konumunda bulunan ABD’ye yüksek hızda asansörler ihraç ettik. New York’ta, bugün 45 katlı bir otelin asansörlerini Türkiye’de üretmekle gurur duyuyoruz.

    İLKLERE İMZA ATIYORUZ: Bugün asansör sektörünün lideri olarak, binalardaki ulaşımı hızlandırıp kullanıcıya vakit kazandırıyoruz. 1 saniyede 8 metre katederek ‘Türkiye’nin en hızlı asansörü’ unvanını elde eden asansörlerimizle ilklere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. ‘Double Deck’ (Çift Katlı) sistemi ile yoğun binalarda kullanıcıya vakit kazandırıyor, ‘CompassPlus’ (Akıllı Yolcu Yönlendirme) sistemiyle de uzun asansör kuyruğuna son veriyoruz. Yaptığımız her işe geleceği düşünerek sürdürülebilir yaklaşmak bizim en baştan verdiğimiz bir taahhüt. Enerji tasarrufu sağlamak için kullandığımız formüllerin birer yansıması olan ‘Gen2’, ‘ReGen’, ‘Gen2 Switch’ ve ‘CompassPlus’ adlı ürün ve sistemlerimizle fark yaratmaya devam ediyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.