DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Düfa Boya ile yılın rengini evinize taşıyın

    Düfa Boya ile yılın rengini evinize taşıyın
    23.02.2018
    A+
    A-

    Düfa Boya, renk uzmanlarına göre yaratıcılık, orijinallik ve vizyoner düşünce ile örtüşen 2018 yılının rengi Ultra Violet’i evinize taşıyor.

    Moda ve tasarım dünyasının her yıl merakla beklediği “Yılın Rengi” Pantone Color Institute tarafından açıklandı. 2018 yılının rengi Ultra Violet oldu. Renk skalasında birbirinin tamamen zıttı olarak konumlanan kırmızı ve mavinin birleşmesiyle ortaya çıkan Ultra Violet, 2018 yılında modadan sanata, dekorasyondan mimariye kadar pek çok alanda karşımıza çıkacak.

    Ev dekorasyonunda en önemli detaylardan biri olan renk seçimi, yaşam alanlarımızı daha canlı hale getirmemiz için büyük önem taşıyor. Düfa Boya renk uzmanları 2018 yılın rengini evine taşımak isteyenlere Düfa İç Cephe Renk Koleksiyonu’ndan 4030 Menekşe/Violet rengini öneriyor.

    Renk seçimlerinde alanımızdaki doğal ışığın, mevcut mobilya/aksesuarların ve alan genişliğinin dikkate alınması gerektiğini belirten Düfa Boya renk uzmanları; beyaz haricinde renk seçimlerinde tamamlayıcı renkler kullanarak yumuşak geçişler yapabileceğimizi, yaşam alanlarımıza farklı boyut ve doku kazandırabileceğimizi belirtiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.