DOLAR 32,5274
EURO 34,8126
ALTIN 2431,934
BIST 9733,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Düğününüzü Conrad İstanbul Bosphorus’ta unutulmaz kılın

    Düğününüzü Conrad İstanbul Bosphorus’ta unutulmaz kılın
    12.03.2018
    A+
    A-

    Conrad İstanbul Bosphorus, konfor ve kaliteyi bir arada sunan ihtişamlı Balo Salonu ve deneyimli ekibi ile uzun süre kalplerde yer edecek görkemli bir düğün yaşamak isteyen tüm çiftleri bekliyor. Üstelik 10 bin dolar ve üzeri harcamalarda kazanılan Hilton Honors Wedding Bonus puanları ile balayını dünyadaki Hilton Worldwide otellerinden diledikleri birinde geçirme fırsatı da çiftlerin oluyor.

    Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul Boğazı’na hakim manzarası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus, evlilik hazırlıkları içinde olan çiftlerinen özel gününü daha da anlamlı kılacak her ayrıntıyı gerçeğe dönüştürüyor. Conrad İstanbul Bosphorus’un, 750 kişinin aynı anda oturabildiği kolonsuz 968 m²’lik balo salonu ve ihtiyacınız olan her şeyi düşünen alanında uzman ekibiyle, hayallerinizdeki unutulmaz düğün sizleri bekliyor. Davetlilerin, hoş geldiniz kokteyli ve zengin krudite tabağıyla karşılandığı bu eşsiz gece, Conrad İstanbul Bosphorus’un deneyimli şeflerinin hazırladığı menü ve özel düğün pastasıyla unutulmazlar arasındaki yerini almayı sonuna kadar hak ediyor.

    Boğaz Manzarası Eşliğinde Yaz Düğünleri

    Hayallerinin düğününü bir yaz gecesi rüyası tadında geçirmek isteyen çiftler, Conrad İstanbul Bosphorus’un eşsiz Boğaz manzarası eşlinde bir ömür boyu “Evet” diyor. Yaz düğünlerinin vazgeçilmezi Conrad İstanbul Bosphorus, kalabalık düğünler için Panoramik Teras’da, 70 kişilik butik davetler için ise 15. katta yer alan Bosphorus Lounge’da misafirlerini ağırlıyor.

    Düğün Gününün Her Anında Özel Hizmetler

    Muhteşem Boğaz manzarasına sahip balayı suitinde düğün sonuna kadar devam eden özel “Butler” hizmeti ve özel ikramlar eşliğinde, yakın dostlarla erken kutlama imkânı da çiftlere sunulan ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Otelin teraslı ve balkonlu süitleri de özellikle düğün öncesi hazırlık sürecinde konfor arayan çiftler için eşsiz bir alternatif olarak öne çıkıyor.

    Hilton Honors ile Cazip Balayı Fırsatları

    Conrad İstanbul Bosphorus’ta düzenlenen düğünler, sahiplerine her zaman olduğu gibi Hilton Honors Wedding puanları kazanma fırsatı sunuyor. Yeni evli çiftlerin, 10 bin Dolar ve üzeri harcamalarda geçerli Hilton Honors ile kazandıkları düğün puanlarıyla dünyadaki 5 binden fazla Hilton Worldwide otellerinden diledikleri birinde unutulmaz bir balayı yaşamak için tek yapmaları gereken gitmek istedikleri destinasyonu seçmek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.