DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya mutfaklarında Yorglass imzası

    Dünya mutfaklarında Yorglass imzası
    19.03.2020
    A+
    A-

    Bolu ve Eskişehir’de kurulu, her biri kendi ürün grubuna odaklı çalışan fabrikaları ile 1989 yılından bu yana Beyaz Eşya sektörüne hizmet sunan Yorglass Beyaz Eşya, pişirici cihazı, buzdolabı ve kombi camları alanında dünya devlerine hizmet veriyor. Son teknoloji üretim parkuru ve 45 yıllık sektör tecrübesi ile beyaz eşya sektöründe Türkiye’de pazara öncülük eden Yorglass, Avrupa’da ise yüzde 15 pazar payıyla ikinci konumda bulunuyor.

    Türkiye’de hemen her evde kullanılan beyaz eşyaların camlarında imzası bulunan Yorglass Beyaz Eşya, camın işlevselliğini ve estetiğini sadece Türkiye değil, dünya mutfaklarına taşıyor. Bolu ve Eskişehir’de bulunan Beyaz Eşya üretim tesislerinde cam sanayindeki 45 yıllık deneyimini son teknoloji üretim parkuru ve yalın üretim anlayışı ile birleştiren Yorglass Beyaz Eşya, pişirici camlar, buzdolabı camları ve kombi camları olarak 3 ana grupta özel cam çözümleri sunuyor.

    Endüstri 4.0 altyapısına uygun, yeni nesil üretim anlayışı

    Beyaz eşya sektöründe dünya devlerinin tercihi Yorglass Beyaz Eşya, pişirici cihazlar için farklı cam tipleri, kalınlık ve uygulama şekilleri ile fırın üst, ön ve iç camları, pano camları ve ocak bek tablası camlarının yanı sıra buzdolabı raf camı ve kapak camları üretiyor. Endüstri 4.0 altyapısına sahip, online kontrol edilebilen, çok hassas üretim prosesleri sayesinde alanında en güvenilir çözümlere imza atan Yorglass Beyaz Eşya, sektör ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda da üretim yapabilmesiyle fark yaratıyor.

    Sektörde buzdolabı raf camı odaklı tek işletme

    Yorglass Beyaz Eşya üretim faaliyetlerini Bolu ve Eskişehir’de bulunan fabrikalarında gerçekleştiriyor. Bolu Organize Sanayi Bölgesi’nde toplamda 20.000 metrekarelik bir alana kurulu olan Bolu fabrikasına ek olarak 2017 yılında ikinci fabrikasını da kuran Yorglass Beyaz Eşya’nın Eskişehir tesisi ise yaklaşık 10.000 metrekare alanda gelişmiş makine parkı ile üretimini sürdürüyor ve sektörde buzdolabı raf camına odaklı tek işletme olarak fark yaratıyor.

    Daha fazla performans ve verimlilik sağlayan estetik çözümler

    Yorglass Beyaz Eşya’nın ürün portföyünde yer alan ocak camları, fırın proseslerinde kullanılan termal kamera sistemleri, fırın çıkışında özel yıkama ve ekipmanlar ile güçlendirilerek, camda potansiyel kırılmaların önüne geçiliyor. Zengin renk seçeneğinin yanı sıra sektörün ilk online izlenebilen ve kesintisiz – tek akışlı pano camı üretim hattına sahip olan Yorglass Beyaz Eşya, normal cama göre 5 kat daha güçlü olan temperli camlar konusunda da sektörde kalite ve güvencenin adresi olarak öne çıkıyor. Müşteriye özel profilli raf camlarının yanı sıra

    Kombiler için şık tasarıma sahip cam kapaklar da üreten Yorglass Beyaz Eşya, konusunda uzman ÜRGE ekibi ile ürün ve çözümler geliştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.