DOLAR 32,5015
EURO 34,9607
ALTIN 2429,296
BIST 9809,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya Oyun Oynama Günü n11’de kutlanıyor

    Dünya Oyun Oynama Günü n11’de kutlanıyor
    28.05.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu n11. com, 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nü birçok farklı oyuncak ile kutluyor. Kaykaylardan frizbilere, scooterlardan patenlere kadar birçok ürün n11. com’da satışa sunuluyor.

    E-ticaret platformu n11. com, 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nü platformundaki birçok ürün ve oyuncak ile kutluyor. Fikir annesi Güney Koreli Dr. Freda Kim olan Dünya Oyun Oynama Günü, Uluslararası Oyuncak Kütüphanesi Birliği’nin resmi bir etkinliği olarak tüm dünyada 28 Mayıs’ta kutlanıyor. Dünya Oyun Oynama Günü’nü kutlayan n11. com, platformunda kaykaylardan frizbilere, scooterlardan patenlere birçok ürünü çocukların ve gençlerin beğenisine sunuyor.

    Piknik dolu yaz aylarında bahçede ve çimlerde bol bol vakit geçirecek çocuk, genç ve yetişkinler için eğlenceli birçok ürün n11. com platformunda yerini alıyor. 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nde birçok farklı markanın eğlenceli oyuncakları dışarıda keyifli vakit geçirmek isteyenleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.