DOLAR 32,5099
EURO 34,5709
ALTIN 2492,722
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya Ralli Şampiyonası Marmaris’te başlıyor

    Dünya Ralli Şampiyonası Marmaris’te başlıyor
    12.09.2018
    A+
    A-

    2018 Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) 10.yarışı Türkiye Rallisi, 13-16 Eylül tarihlerinde Marmaris merkezli olarak Muğla ve çevresinde gerçekleştiriliyor. 22 ülkeden 68 otomobil ve 136 sporcunun katılımına sahne olacak organizasyon yerli ve yabancı 350 kadar medya mensubu tarafından takip edilecek ve 155 televizyon kanalından tüm Dünyaya canlı olarak aktarılacak.

    13 Eylül Perşembe günü saat 18:30’da Netsel Marina önünde start seremonisinini ardından pilotların imza ve fotoğraf seansı ile devam edecek dev organizasyon, saat 20:00’da Atatürk Meydanı‘ndan başlayacak olan ‘Turkey Full Speed’ seyirci özel etabıyla start almış olacak.

    14 Eylül Cuma günü Çetibeli, Ula ve Çiçekli, 15 Eylül Cumartesi günü Yeşilbelde, Datça ve İçmeler ve 16 Eylül Pazar günü de Marmaris, Ovacık, Gökçe etaplarında mücadele edecek olan ekipler, İçmeler Pazar yerinden başlayarak Asparan’da sona erecek Power Stage (avantaj etabı) ile yarıışı tamamlayacaklar. Rallinin finiş seremonisi ve ödül töreni de saat 14:28’den itibaren Asparan Servis Park‘taki podyumda gerçekleştirilecek.

    Ülke tanıtımı ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan Türkiye Rallisi, ülkemizin eşsiz güzelliklerini, kültürümüzün zenginliğini ve insanlarımızın misafirperverliğini dünyaya tanıtma ve diğer ülkelerle aramızdaki dostluk bağlarını güçlendirme imkanı da verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.