DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde kahveniz Kahve Dünyası’ndan

    ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde kahveniz Kahve Dünyası’ndan
    05.12.2017
    A+
    A-

    13 yıldır kahve ve çikolata tutkunlarını aynı çatı altında bir araya getiren Kahve Dünyası; ‘5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde tüm şubelerinde misafirlerine ücretsiz Türk kahvesi ikram edecek.

    Türkiye’nin pek çok noktasında mağazaları ve corner’larıyla kahve ve çikolata severlere ulaşan Kahve Dünyası, ‘5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde ziyaretçilerine ‘40 yılı hatırı’ olacak bir jest yapacak. Bu özel gün vesilesiyle; Kahve Dünyası’nın yurt içinde ve yurtdışında yer alan şubelerini ziyaret eden herkes, gün boyunca ücretsiz Türk kahvesi ikramının tadını çıkaracak.

    80’den Fazla Kahve Aynı Çatı Altında

    İlk yurtdışı mağazası, 2011 yılında Londra’da açılan ve Türkiye’de 33 şehirde mağazaları bulunan Kahve Dünyası; Türk kahvesinden espresso bazlı gurme kahve çeşitlerine, aromalı filtre kahvelerden soğuk kahvelere, paketli kahve ürünlerinden yöresel kahvelere uzanan 80’den fazla kahve çeşidi sunuyor. Tüm kahve ürünlerinde, üretimi daha zor olan ancak büyük lezzet üstünlüğü bulunan en iyi ‘arabica’ kahve çekirdeklerini kullanan Kahve Dünyası; sunduğu Brezilya, KolombiyaGuatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen, kendine ait aroması ve karakteristik özellikleri olan yöresel kahvelerin yanı sıra her kahve çeşidine en uygun karışımları hazırlıyor.

    Kahvenin Yanında En Güzel Lezzetler

    Kendi üretimi çikolataları, geleneksel çikolata kaplı lokumları ile çikolata fondüsü, çikolata kaplı portakal ve kestane ürünlerinin yanı sıra; birbirinden leziz ve zengin sandviç seçenekleri, croissant ve kiş çeşitleri ile dondurmalar da kahvenin yanında öne çıkan yiyecek alternatifleri arasında yer alıyor. Her geçen gün yeni şubelerle büyüyen Kahve Dünyası, şu anda 165 mağaza ve 1.800 çalışanla hizmet veriyor ve tüm şubelerinde 1 günde toplamda 100.000 kişiyi ağırlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.