DOLAR 32,4551
EURO 34,769
ALTIN 2477,405
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyaca ünlü şef Karim Bourgi’den Özsüt’e özel menü

    Dünyaca ünlü şef Karim Bourgi’den Özsüt’e özel menü
    23.09.2019
    A+
    A-

    Özsüt’ün mutluluk tadındaki ürünlerine, kış menüsünde yeni lezzetler ekleniyor. Tasarladığı tatlılarla dünyanın en tanınmış pasta şeflerinden biri olmayı başaran Karim Bourgi’nin özel tarifiyle hazırlanan yeni tatlılar da Özsüt’ün menüsünde yer alacaklardan.

    Özsüt, yenilenen kış menüsünde misafirlerini birbirinden leziz yeni tatlılarla karşılayacak. Dünyanın en tanınmış pasta şeflerinden Lübnan asıllı Karim Bourgi’nin, kendine has tekniklerle hazırladığı yeni tatlılar Özsüt misafirlerinin keyifli anlarına eşlik edecek.

    Şimdiye kadar dünyanın en tanınmış pastaneleri için çalışan ve kendi imzası olan tatlılar tasarlayan Karim Bourgi, Özsüt için de yeni tatlar hazırladı. Yeni menüyle birlikte Özsüt mağazalarında olacak tatlı seçenekleri arasında neler olacağı ise şimdilik sürpriz. Günün koşturmacasına enfes bir ara vermek isteyenlerin damaklarını şenlendirecek yeni tatlılar, Özsüt müdavimlerinin yeni favorilerinden olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.