DOLAR 32,4975
EURO 34,7954
ALTIN 2487,604
BIST 9559,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın en büyük Seramik fuarı Cersaie’de Seramiksan farkı

    Dünyanın en büyük Seramik fuarı Cersaie’de Seramiksan farkı
    03.10.2017
    A+
    A-

    Seramiksan, seramik sektörünün en önemli fuarı olan Cersaie’de yenilikçi ürünleriyle fark yarattı.

    Tüm yaşam alanları ve kamusal alanlar için geniş ürün yelpazesine sahip olan Seramiksan, seramiğin başkenti Bologna’da düzenlenen Cersaie’de sektör temsilcilerinden ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

    Güçlü Ar-Ge çalışmaları sonucu Seramiksan’ın koleksiyonunda yer alan özellikle çok yoğun yaya trafiği olan havalimanları, istasyonlar, metro sistemleri ve AVM’lerde kullanılmak üzere tasarlanan 60×60, 60×120 ve 120 x120 ve 60×60 20 mm porselen karolar ve 20 x 120, 30 x 120 ebatlarıyla renkli gövdeleriyle fark yaratan ahşap görünümlü seramikler oldukça beğenildi.

    Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden vitrifiye üretebilen Seramiksan’ın farklı renk ve modeldeki vitrifiye gurubunu da fuarda sergiledi. Su tasarrufu sağlayan ürünleri, kanalsız Rimles klozetleri ve farklı modellerdeki lavaboları, 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımları büyük beğeni topladı.

    Seramiksan İhracat Müdürü Rifat Noyan: “Dünyadaki en son trendleri yakından takip ederek oluşturduğumuz yenilikçi ürünlerimizle Cersaie’ye 10. kez katılmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Güçlü Ar-Ge çalışmalarımız sonucu oluşturduğumuz koleksiyonumuza dünyanın en önemli seramik fuarında ziyaretçilerin ve sektör profesyonellerinin yoğun ilgi göstermesi bizi çok mutlu etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.