DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın En İtibarlı İş Dünyası Ödülleri Stevies’de, Altın Madalya Workinton’un oldu

    Dünyanın En İtibarlı İş Dünyası Ödülleri Stevies’de, Altın Madalya Workinton’un oldu
    20.09.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de co-working sektörünün en hızlı büyüyen girişimcisi Workinton, uluslararası iş dünyasının en prestijli ödüllerinden International Business Awards (Uluslararası İş Dünyası Ödülleri) kapsamında; The Management Team of the Year (Yılın Yönetici Ekibi) kategorisinde Golden Stevie’nin (Altın Madalya) sahibi oldu. Tüm kategorilerde 74 ülkeden 3 bin 900 başvurunun yapıldığı yarışmanın kazananlarına ödülleri,  20 Ekim’de Londra’da düzenlenecek Gala Gecesi’nde takdim edilecek.

    Stevies Awards’ın uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendiren, uluslararası iş ödülleri programı olduğunu ifade eden Workinton CEO’su Pınar Massena,. “Workinton olarak, bu yıl 15’ncisi düzenlenen ve 74 ülkeden yaklaşık 4 bin kurumun yarıştığı ödüllerde, Yılın Yönetici Ekibi kategorisinde ülkemize Altın Madalya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Başta girişimcilik ekosistemine katkılarımız olmak üzere, sosyal girişimcilik konusunda toplumu teşvik etmemiz, takım liderliği, iyi yönetim ve organizasyon kabiliyetlerimiz ile sadece yaratıcı ve müşteri odaklı değil, aynı zamanda yaratıcı yeni iş fikirlerine odaklanan inovatif bakış açımız ile almaya hak kazandık.” dedi.

    Workinton, ekonomik krize rağmen büyümeye ve yatırımlarına devam ediyor…

    Ekonomik krize rağmen co-working sektörünün dünya genelinde yüzde 30, ülkemizde ise yüzde 90 büyümeyi başardığına dikkat çeken Massena, “Workinton olarak 2018 yılında Alfardan Group işbirliği ile Katar Doha Şubemizi hizmete açtık. Yenilikçi vizyonumuzla 16’ncı şubemizi İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda faaliyete geçirdik ve Türkiye’de bir havalimanında açılan ilk co-working alanının sahibi olduk. Asya’dan Avrupa’ya sayısı her geçen gün artan 89 co-working alanını tek bir çatı altında toplayan OneCoworking (OneCo) oluşumuna Türkiye’den dahil olan sektördeki tek şirketiz. Yıl bitmeden 5 şube daha hizmete açılacak, ve toplam 19 şubeye ulaşarak, büyümeye ve co-working sektörüne yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

     

    Workinton, Ortak Çalışma Alanları sektörünün şube, metrekare, kullanıcı ve bünyesinde yer alan şirket sayısı bakımından Türkiye’de lider marka konumunda yer alıyor. 16 farklı lokasyonda, 14 bin metrekare alanda, coworking, sanal ofis, hazır ofis, toplantı salonu ve Kuluçka Merkezi hizmetleriyle 15 binden fazla üyeye ve 2 binden fazla şirkete hizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.