DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın ilk muhafazakar ve kadın temalı AVM’si açılıyor

    Dünyanın ilk muhafazakar ve kadın temalı AVM’si açılıyor
    08.05.2018
    A+
    A-

    Dünyanın ilk kadın temalı AVM’si Zeruj Port Zeytinburnu’nda açılıyor.  Muzafakar kadın modasının nabzını tutacak AVM, Anneler Günü nedeniyle 11 Mayıs Cuma günü kapılarını açacak.  Moda dünyasını sosyal medyada belirleyen, Türkiye’nin ilk Muhafazakar Festivalini düzenleyen ZERUJ markasının ismiyle açılacak AVM’de 126 mağaza yer alacak. Zeruj Port, kolay ulaşım imkanı, yeme-içme ve çocuk oyun alanları ile alışverişi daha da keyifli hale getirecek.

    İstanbul yepyeni bir konsept AVM’sine ‘Merhaba’ demeye hazırlanıyor.  Ev tekstilinden, kadın giyime, ayakkabıdan aksesuara kadar kadar birçok ürünün bulunabileceği Zeruj Port AVM, 11 Mayıs Cuma günü kapılarını açacak. Zeytinburnu’nda toplam 10 bin metrekare alana sahip Zeruj Port özellikle muhafazakar kadın temasıyla ön plana çıkıyor.  Zeruj Port AVM Yönetim Kurulu Başkanı ise tanıdık bir isim: Zehra Özkaymaz nam-ı diğer Zeruj. Düzenlediği Zeruj Fest’lerle adını duyuran ve geniş bir kitleye hitap eden Zehra Özkaymaz muhafazakar kadın temalı ilk AVM’yi hayata geçirdiği için çok mutlu. Zeruj Port AVM’nin, dünyanın ilk kadına özel AVM’si olacağının altını çizen Özkaymaz, ‘’Burası kadınlarımızın içinde özgürce dolaşacağı, istediği markaları bulacağı, modadaki trendleri takip edebileceği bir merkez olacak” dedi.

    Zeruj Port AVM Bir Başarı Hikâyesi

    Yıl boyu birçok etkinliğe ve konsere ev sahipliği yapacak Zeruj Port AVM, kelimenin tam anlamıyla bir kadın girişimci öyküsü örneği. Başarı hikayesi sosyal medyada başlayan ve AVM’ye kadar uzanan Zehra Özkaymaz, Zeruj Port AVM’nin ülke ekonomisine de büyük katıkısı olacağını vurguladı. Özkaymaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Ailelerin çocukları ile zaman geçirebilecekleri oyun alanlarından, restaurantlara, mescid ve kuaför ile birlikte kuru temizlemeye kadar her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşünen bir AVM’yiz. Kadınlarımız için rahat bir alışveriş ortamı oluşturduk. Lokasyon olarak Marmaray ve metroya çok yakınız. Ayrıca ring servislerimiz de mevcut. Bizim en büyük iddiamız Türkiye’de kadın modası adına bilinen en ünlü ve prestijli markaları Zeruj Port çatısı altında toplamak. İnanıyorum ki, Zeruj Port AVM Türkiye’ye gelen turistlerin özellikle de Arap turistlerin uğrak noktalarında biri olacak.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.