DOLAR 32,4768
EURO 34,947
ALTIN 2435,899
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın kültürel lezzetleri İntema Yaşam Akademi workshoplarında

    Dünyanın kültürel lezzetleri İntema Yaşam Akademi workshoplarında
    11.03.2018
    A+
    A-

    İntema Yaşam Akademi, Nisan ayında gerçekleştireceği workshoplarda katılımcılara Uzak Doğu kültürünün birbirinden lezzetli yemeklerini tanıtıyor, Tortilla hamurunu yoğurup Güney Amerika’nın nefis tacolarıyla buluşturuyor, İtalyan mutfağının zengin tatlılarının sırlarını veriyor. İntema Yaşam Akademi’nin biletlerine Biletix’ten ya da İntema Yaşam mağazasından ulaşılabiliyor

    İntema Yaşam’ın son teknoloji ürünleriyle tasarlanan mutfaklarında düzenlenen birbirinden keyifli yemek workshopları “İntema Yaşam Akademi”de gerçekleşiyor. Deneyimli ve uzman şeflerle birlikte yerel ve global yemek kültürüyle ruha iyi gelen, yenilikle beslenen ve besleyen Akademi mutfağında yemek pişirmenin keyfine varılıyor.

    Yeni lezzetlerle buluşacağınız workshoplarda doğal tatlar incelikle işleniyor; mevsiminde sebze ve meyvelerle hazırlanan çok özel menülerde farklı ve besleyici lezzetler keşfediliyor. 2 kişilik istasyonlarda toplamda 12 kişi olarak gerçekleşen İntema Yaşam Akademi workshopları sonunda bu deneyimin mutlulukla hatırlanması için katılım sertifikası veriliyor.

    Bir Kültürü Paylaşmak: Uzak Doğu Mutfağı

    İntema Yaşam Akademi, zengin içeriği ile büyük bir kitleyi kendine hayran bırakan Uzak Doğu mutfağını keşfetmeye davet ediyor. Yemeğin sadece bir aktivite değil, aynı zamanda bir felsefe olduğu Uzak Doğu kültürünü tanımak, birbirinden lezzetli yemeklerini keşfetmek isteyenler “Bir Kültürü Paylaşmak: Uzak Doğu Mutfağı” workshopunda buluşuyor.

    Türk mutfağından farklı özellikler taşıyan bu workshopta portakal soslu Pekin ördeğinden(demo), tatlı ekşi soslu tempura karidese, teriyaki soslu Tavuklu Spring Roll’dan bonfile, tofu ve mantar ramene kadar Uzakdoğu yemeklerindeki uyum, kullanılan malzemeler ve pişirme tarzları inceleniyor. İntema Yaşam Akademi 13 Nisan Cuma günü saat 19.00 – 22.00 arasında bir kültürün ruhunu ve felsefesini deneyimlemek isteyenleri bekliyor.

    Dünyanın Lezzetini Paylaşmak: Taco

    İncecik tortillaların arasında birbirinden nefis lezzetler İntema Yaşam Akademi’nin workshopunda buluşuyor. Tortilla hamuru yoğurup Güney Amerika’nın nefis tacolarını heyecanla hazırlamak isteyenler Akademi mutfağında 27 Nisan Cuma günü saat 19.00 – 22.00 saatleri arasında bir araya geliyor. Meksika’nın dünyaya olan lezzeti kırmızı soğan turşusu ve ekşi krema ile Levrek Ceviche Taco, ananas salsa ile soya soslu Çıtır Tavuk Taco, guacamole sos ile tatlı ekşi soslu Steak Taco ile deneyimlenmeyi bekliyor.

    Lezzetin En Tatlısı: İtalyan Tarifleri

    Tüm dünyaya lezzetiyle nam salan İtalyan tatlıları, İntema Yaşam Akademi mutfağında can buluyor. Dünyaca ünlü mutfaklardan biri olan İtalyan mutfağının zengin tatlılarını sevdiklerinize sunmanız için 30 Nisan Pazartesi saat 19.00 – 22.00 arasında “Lezzetin En Tatlısı: İtalyan Tarifleri” workshopunda, Karamelli Panna Cotta, Tiramisu ve Torta Caprese meraklılarını bekliyor. Bu lezzetlerle tanışmak ve hafif tatlılar yemek istiyorsanız, tercihinizi bu workshoptan yana kullanabilirsiniz.

    İntema Yaşam Akademi’nin atölye programına ve biletlerine Biletix’ten ya da İntema Yaşam mağazasından ulaşılabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.