DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Durablade Pro ile yenilikçi hibrit teknolojisi cildinizde

    Durablade Pro ile yenilikçi hibrit teknolojisi cildinizde
    08.06.2018
    A+
    A-

    Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinasının mucidi Remington, hibrit teknolojisine sahip sakal kesme makinesi Durablade Pro ile yenilikçiliği cildinize taşıyor.

    Her uzunlukta sakalı kısaltmak, kesmek ve şekil vermek için tasarlanan Durablade Pro’nun değiştirmeye hiçbir zaman ihtiyaç duymayacağınız bıçakları ve yeni detay kesicisi ile sakallarınıza hükmetmek kolaylaşıyor.

    Kişisel bakım ürünleri konusunda ilklerin markası olan Remington, yeni tıraş makinası modeli Durablade Pro ile dayanıklılık ve çok yönlülüğü, sınırsız kontrol ile bir araya getiriyor. Uzun ömürlü bıçaklarını asla değiştirme ihtiyacı duymayacağınız Durablade Pro ile artık sakallarınıza verebileceğiniz şekiller hayal gücünüzün ötesine geçiyor.

    Lityum batarya, su geçirmez ve kaymaya karşı korumalı tutuş özelliğine sahip Durablade Pro, ıslak, kuru veya köpüklü kullanımıyla tam 60 dakika boyunca kesintisiz bir tıraş keyfi sunuyor.

    Ergonomik tasarımı sayesinde tıraş olurken tam kontrol sağlayan Durablade Pro, 0.2 mm’ye kadar kısalıkta tıraş olmanızı sağlıyor. %100 su geçirmez yapısı, 1,2,4 ve 6mm’lik kesme tarak seçenekleri, kablosuz tasarımı, LED şarj göstergesi, yüksek performansı ve çok yönlülüğü ile Durablade Pro, kişisel bakım rutininizin vazgeçilmezi oluyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.