DOLAR 32,5694
EURO 34,7731
ALTIN 2491,659
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Duru Bulgur’a Güney Kore’den tam not 

    Duru Bulgur’a Güney Kore’den tam not 
    18.06.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en önemli gıda fuarlarından SFH Seoul Food&Hotel 2019’da tanıtılan Duru Bulgur ürünleri, Uzak Doğu’da büyük beğeni topladı.

    Türkiye’de bulguru sofralara en sağlıklı haliyle kazandırmayı ve tüm dünya mutfaklarına sokmayı hedefleyen Duru Bulgur, birbirinden lezzetli ürün çeşitleriyle, dünyanın en büyük gıda fuarlarından SFH Seoul Food&Hotel’de büyük ilgi gördü.

    Duru Bulgur, Mayıs ayında Güney Kore’nin başkenti Seul’de gerçekleştirilen uluslararası yiyecek ve ağırlama fuarı SFH Seoul Food&Hotel 2019’da gıda ve içecek üreticileri, ithalatçıları ve dağıtım yapan katılımcı firmalarla buluştu. Duru Bulgur, bu yıl 13.’sü düzenlenen fuardaki standında tadım etkinlikleri düzenledi. Fuarda Duru Bulgur’un Başbaşı ve köftelik, Duru Dual, Duru Pratik, Duru Lival Chia Aç Kat ürünleri ziyaretçilere ve katılımcı firmalara tanıtıldı.

    Özellikle Güney Korelilerin yoğun ilgi gösterdiği Duru Bulgur standında ziyaretçilere bulgurlu lezzetler ikram edildi. Fuarın en beğenilen Duru Bulgur lezzetleri kısır, meyveli bulgur salatası, sade bulgur pilavı, sebzeli bulgur pilavı, ton balıklı bulgur pilavı, fasulyeli bulgur pilavı, mısırlı bulgur pilavı, mantarlı bulgur pilavı, bademli bulgur pilavı, kırmızı fasulye salatası, börülce salatası oldu.

    Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Duru Bulgur Gıda Mühendisi Ece Duru, Türk bulgurunu tanıtmak ve marka bilinirliklerini artırmak yolunda SFH Seoul Food&Hotel Fuarının kendileri için kıymetli bir deneyim ortamı yarattığının altını çizdi. Ece Duru, “Ülkemizin milli ürünü olan bulguru dünyanın birçok ülkesinde tanıtma misyonunu hayata geçirmek için uluslararası çaptaki tüm fuarlarda bulunmaya gayret ediyoruz. SFH Seoul Food&Hotel Fuarı da bu anlamda bizim için çok verimli geçti. Güney Koreliler standımızda deneyimlediği Duru Bulgur lezzetlerine tam not verdi.” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.