DOLAR 32,3845
EURO 35,0467
ALTIN 2326,192
BIST 9140,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Düşyeri, Looloo Kids’in içeriklerini bünyesine kattı

    Düşyeri, Looloo Kids’in içeriklerini bünyesine kattı
    03.01.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee’nin yaratıcısı Düşyeri, çocuklar için eğlenceli ve eğitici içerikleri çocuklara sunmaya devam ediyor. Dünyada 12 milyon aşkın aboneye sahip Looloo Kids’in içinde yer alan çizgi film ve şarkılar, Düşyeri’nin youtube kanalında Türkçe olarak yayınlanacak.

    Çocuklar için eğlenceli ve eğitici içerikler tasarlayan ve yurt dışındaki içerikleri Türkiye’ye getiren Düşyeri, Looloo Kids ile bir anlaşmaya imza attı. Çocuklar için en iyisini araştırdıklarını ve hayata geçirdiklerini söyleyen Düşyeri Kurucusu ve Düş İşleri Başkanı Ayşe Şule Bilgiç, “Dünyada çocuklar tarafından ilgi ile takip edilen youtube kanalı Looloo Kids’in bünyesinde bulunan içerikleri inceledik. Bu kapsamda toplam 85 animasyon şarkısını ülkemizdeki çocukların beğenisine sunmaya hazırlanıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.