DOLAR 32,3841
EURO 35,0596
ALTIN 2326,178
BIST 9096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Duygulara dokunmanın en etkili yolunu keşfedin

    Duygulara dokunmanın en etkili yolunu keşfedin
    28.01.2019
    A+
    A-

    Hisleri zerafetle birleştiren Graf von Faber-Castell Heritage serisi, sevginin gücünden ilham alarak tasarlanan zarif yapısı ve göz alıcı duruşuyla Sevgililer Günü’nü özel kılıyor

    Çağdaş yaşamın ön saflarında yer alan modern teknolojiyle, hızlı bir metnin veya e-postanın kolaylığı tercih edilerek, duygular çoğu zaman göz ardı edilebiliyor.

    Oysaki duyguları kağıda dökmek sevdiklerinize verdiğiniz değeri göstermek için size en güzel fırsatı sunuyor. Yapılan araştırmalara göre, Sevgililer Günü’nde hediye alımlarında her sene düşüşler gözlemleniyor. Alınan hediyenin maddi değerinden çok bıraktığı duygusal etki ve farklılaşma ön planda tutuluyor.

    Influence Central’ın kadınlar özelinde yaptığı son araştırmaya göre ise kadınların yaklaşık yüzde 70’i, Sevgililer Günü’nünde duygularına temas eden hediyelerin kendilerini daha fazla mutlu ettiğini ifade ediyor.

    Hediye kavramı herkes için ayrı bir öneme sahip olsa da duygusal olarak etki bırakmak artık daha fazla ön plana çıkıyor. Duyguları aktarmanın en içten ve etkili yöntemi olan yazı kültürünün vazgeçilmez markası Faber-Castell, bir aşk hikayesinden doğan Graf von Faber-Castell Heritage serisi ile sevginizi sonsuza taşıyor.

    Aşkla tasarlanan özel seri: Graf von Faber-Castell Heritage

    Faber-Castell, 250 yıllık tarihindeki nostaljik aşk hikayesinden ilham alarak Graf von Faber-Castell Heritage serisini yarattı. Ottilie von Faber ve Alexander zu Castell-Rüdenhausen çiftinin markaya bugünkü adını veren evlilik kararı, en önemli imzayı atarak hayatlarını birleştirecek çiftler için sonsuz aşkın esin kaynağı oluyor.

    Graf von Faber-Castell Heritage serisi Alexander ve Ottilie dolma kalemler, çiftin aydınlık ve zevkli kişiliklerini, incecik işlenmiş yeşil ve menekşe moru renkli gövdeyle buluşturuyor. Almanya’da el işçiliği ile sınırlı sayıda üretilen kalemler, duygularınızı en etkili şekilde kağıda dökmenizi sağlıyor.

    Dolma kalemler, gümüş parçaları ve el oymalı 18 karat çift renkli altın yazı ucu ile en iyi malzemeleri bir araya getiriyor ve sanatkârca bir sentez yaratıyor. Heritage serisinin çifte tırtıkla süslenen oluklu kapaklarının ucu, som gümüşten oluşuyor ve kapağın tepesine çiftinin isimlerinin baş harfleri olan A, O, F ve C harfleri telkâri tekniğiyle işleniyor.

    Siz de bu Sevgililer Günü’nde sevgilinize ne alırsanız alın, hatta hiçbir şey almasanız bile sıcak notunuzu kendi el yazınızla tamamlayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.