DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO 4’üncü kez kimya sektörünün ‘En Başarılı Ar-Ge Merkezi’ seçildi

    DYO 4’üncü kez kimya sektörünün ‘En Başarılı Ar-Ge Merkezi’ seçildi
    27.12.2017
    A+
    A-

    20-21 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen 6’ncı Ar-Ge Merkezleri Zirvesi’nde Türk boya sektörünün öncü şirketi DYO, Kimya Sektörünün En Başarılı Ar-Ge Merkezi ödülünün sahibi oldu.

    Boya sektörünü çok sayıda inovatif ürünle tanıştıran DYO’nun Ar-Ge Merkezi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ar-Ge Merkezleri Performans Endeksi’nin 2016 sonuçlarına göre ‘Kimya Sektörünün En Başarılı Ar-Ge Merkezi’ seçildi. Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veren ve Türkiye’nin ilk Ar-Ge Merkezi Belgesi’ne sahip boya şirketi unvanını da elinde bulunduran DYO, 2012, 2013 ve 2015’ten sonra dördüncü kez ‘Kimya Sektörünün En Başarılı Ar-Ge Merkezi’ ödülünün sahibi oldu. 20-21 Aralık tarihlerinde yapılan 6’ncı Ar-Ge Zirvesi’nde ödülü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den , DYO Ar-Ge Merkezi adına İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Yaylalı aldı.

    AR-GE MERKEZLERİ ARASINDA İLK 10’DA

    Cirosunun yüzde 2,5’ini Ar-Ge’ye ayıran DYO’nun Çiğli fabrikası Ar-Ge Merkezinde toplam 70 çalışanı bulunuyor. Ar-Ge Merkezleri arasında Türkiye’de ilk 10’da yer alan DYO, boya sektörünün geleceğini; katma değeri yüksek , verimliliği arttıracak, çevre dostu, yenilikçi teknolojilerin belirleyeceğine dair öngörüsü ve vizyonu ile çalışmalarını sürdürüyor.

    Dyo Boya, 2016 yılında da yeni ürün tasarımlarında, üniversiteler ve araştırma kuruluşlarının yanısıra, tedarikçileri ve müşterileri ile de çeşitli işbirliklerine imza attı. Ayrıca, Sanayi-Sanayi işbirliğine yönelik projelerle etkin işbirliği sağlayarak yeni ürünlerin geliştirilmesine yönelik çalışmalarda bulundu.

    ÇOK SAYIDA PROJE ÜRÜNE DÖNÜŞTÜ

    Dördüncü kez ‘en başarılı merkez’ seçilmeleri nedeniyle çalışma arkadaşlarını kutlayan DYO Boya Fabrikaları Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Serdar Oran, “Ar-Ge merkezimizde çok sayıda proje ürüne dönüştü. Ürün satışlarımızda yeni ürün projelerimizin payı çok yüksektir. Teknolojideki öncü rolümüzü sürdürürken, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla fark yaratan, katma değerli ürünleri Pazar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.