DOLAR 32,5917
EURO 34,8615
ALTIN 2504,837
BIST 9680,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası” ön eleme maçları için Samsun’daydı

    “DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası” ön eleme maçları için Samsun’daydı
    06.12.2017
    A+
    A-

    Türkiye de ilk kez DYO tarafından düzenlenen ve 2018’de ikincisi yapılacak olan ‘‘DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’’ için bölgeleri temsil edecek takımları belirleyecek olan ön elemelerde sona yaklaşılıyor. Profesyonel ligi aratmayan ön elemelerin yedincisi 5 Aralık’ta Samsun’da gerçekleşti.

    2017 Temmuz ayında ilkini düzenlediği DYO Usta Ligi’nin 2018 Türkiye Şampiyonası’nda bölgeleri temsil edecek takımları belirlemek için ön eleme maçlarında ikinci haftaya girildi. Ön elemelerin yedincisi 5 Aralık 2017’de Karadeniz Bölge finalistini belirlemek için yapıldı. Yedisi gerçekleşen ön elemeler de sırasıyla Trabzon, Diyarbakır ve Güney Anadolu Bölge Müdürlükleri’nde finalistleri belirlemek için düzenlenecek. Eleme maçları 10 Aralık’ta sona erecek. DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası bölge şampiyonları arasında yapılacak.

    KARADENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ŞAMPİYONU ANTİPAS TAKIMI

    Karadeniz Bölge Müdürlüğü finalistini belirlemek için 5 Aralık 2017 tarihinde İlkadım Kadıköy Halısaha’da düzenlenen maçlar saat 12.30’da forma teslim töreni ile start verdi. İlk maç saat 13.00’da Dyofleks ve Antipas takımları arasında oynandı. 40 dakika süren maçın galibi Dyofleks’i 3-1 yenen Antipas takımı oldu.

    14.00’da başlayan Dyotex ve Dyomat takımları arasında gerçekleşen müsabakanın galibi Dyomat’ı 3-1 yenen Dyotex takımı oldu.

    Antipas ve Dyotex takımları arasında oynanan 15.30’da başlayan final maçını 5-1’lik skorla Antipas takımı alarak finalist oldu. Maçları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetti.

    ‘Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’nda Karadeniz Bölge Müdürlüğü’nü temsil edecek olan Antipas takımına kupayı Bölge Müdürü Coşkun Yeğen verdi.

    Renkli ve çekişmeli geçen mücadelelerin ardından finalistler bölge şampiyonluklarını arkadaşları ile birlikte düzenlenen yemekte kutladılar.


    İLK ŞAMPİYONA TEMMUZDA ANTALYA’DA YAPILMIŞTI

    24 Temmuz’da Antalya’da ilki düzenlenen turnuvada takımlar arasında çekilen kuralar sonucu beşer takımlı iki grup oluşturulmuştu. 10 bölgenin takımlarının katılımı ile gerçekleşen turnuvada karşılaşmaları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetmişti..

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.