DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO Usta Ligi Ege Bölgesi ön eleme maçları bitti

    DYO Usta Ligi Ege Bölgesi ön eleme maçları bitti
    01.12.2017
    A+
    A-

    Türkiye de ilk kez DYO tarafından düzenlenen ve 2018’de ikincisi yapılacak olan ‘‘DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’’ için bölgeleri temsil edecek takımları belirleyecek olan ön elemeler son hız devam ediyor. Profesyonel ligi aratmayan turnuvanın dördüncüsü 30 Kasım’da İzmir’de yapıldı.

    2017 Temmuz ayında ilkini düzenlediği DYO Usta Ligi’nin 2018 Türkiye Şampiyonası’nda bölgeleri temsil edecek takımları belirlemek için ön eleme maçları oynanıyor. Ön elemelerin dördüncüsü 30 Kasım 2017’de Ege Bölge Müdürlüğü finalistini belirlemek için yapıldı. İlk dördü gerçekleşen ön elemeler sırasıyla Antalya, İç Anadolu, Karadeniz, Trabzon, Diyarbakır ve Güney Anadolu Bölge Müdürlükleri’nde finalistleri belirlemek için düzenlenecek. Eleme maçları 10 Aralık’ta sona erecek. DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası bölge şampiyonları arasında yapılacak.

    EGE’NİN ŞAMPİYONU DYOTEN TAKIMI OLDU

    Ege Bölge Müdürlüğü finalistini belirlemek için 30 Kasım 2017 tarihinde İzmir’in Bornova İlçesi’ndeki Langırt Halısaha’da düzenlenen maçlar saat 12.30’da forma teslim töreni ile start verdi. İlk maç saat 13.00’da Dinamik Dış ve Dyorit takımları arasında oynandı. 40 dakika süren çekişmeli maçın galibi Dyorit’i 6-3 yenen Dinamik Dış’ın oldu.

    14.00’da başlayan Dyoten ve Kivastar arasında gerçekleşen müsabakayı 10-1’lik skorla Dyoten aldı. Dinamik Dış ve Dyoten takımları arasında oynanan 15.30’da başlayan final maçının galibi Dinamik Dış’ı 6-1 yenen Dyoten takımının oldu. Maçları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetti.

    ‘Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’nda Ege Bölge Müdürlüğü’nü temsil edecek olan Dyoten takımına kupayı Ege Bölge Müdürü Hakan Sıtkı Koşar verdi.

    Renkli geçen mücadelelerin ardından finalistler bölge şampiyonluklarını arkadaşları ile birlikte düzenlenen yemekte kutladılar.


    İLK ŞAMPİYONA TEMMUZDA ANTALYA’DA YAPILMIŞTI

    24 Temmuz’da Antalya’da ilki düzenlenen turnuvada takımlar arasında çekilen kuralar sonucu beşer takımlı iki grup oluşturulmuştu. 10 bölgenin takımlarının katılımı ile gerçekleşen turnuvada karşılaşmaları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetmişti..

    GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU DİYARBAKIR

    Geçen yıl finale kalan ev sahibi Antalya ve Diyarbakır arasında gerçekleşen maçın kazananı 3-1 lik skorla Diyarbakır olmuştu. Ulusal ve uluslararası turnuvaların kupa teslim törenini aratmayan ödül töreninde kupayı DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran vermişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.