DOLAR 32,5022
EURO 34,9253
ALTIN 2448,595
BIST 9699,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO Usta Ligi’ne Rusya’dan sürpriz katılım

    DYO Usta Ligi’ne Rusya’dan sürpriz katılım
    11.05.2019
    A+
    A-

    A Milli Takım’ın en renkli destekçisi DYO’nun bu yıl üçüncüsünü düzenlediği DYO Usta Ligi’ne Rusya’dan sürpriz katılım.

     

    İlk kez 2017’de düzenlenen geleneksel DYO Usta Ligi, her yıl daha da büyüyor. Üç yıl önce başlayan ve yoğun ilgi gören geleneksel turnuva, uluslararası boyutta yeni bir kimlik kazandı. Bu seneki şampiyonaya Rusya’dan sürpriz bir takım katılacak. 2019 DYO Usta Ligi Şampiyonası’nda oynayacak Rusya takımı, 16 Mayıs’ta Krasnodar’da yapılacak final maçıyla vizeyi alacak…

    Maç, Rusya liginin güçlü ekiplerinden FC Krasnodar Takımı’nın dünyaca ünlü Krasnodar Stadı’nda oynanacak. Final karşılaşmasını Krasnodar’daki resmi kurumlardaki  yetkililer, Türkiye’den maçı izlemeye gidecek spor basın mensupları, Türkiye Novorossiysk Baş Konsolosu ve Konsolosluk çalışanları izleyecek.

     

    DYO USTA LİGİ ŞAMPİYONASI’NA 11. TAKIM RUSYA’DAN

    DYO’nun Kemipex Fabrikası’nın bulunduğu Krasnodar bölgesi ile DYO ürünlerinin yüksek pazar payının olduğu Kafkas bölgesinden katılacak iki takım 10’ar kişiden oluşuyor. Akrostar ve Neostarformalarıyla sahaya çıkacak takımlar 25’er dakika olmak üzere iki devre maç yapacak.

    Maçın sonunda eşitlik bozulmadığı takdirde 5’er dakikalık iki uzatma devresi daha oynanacak. Yine eşitlik devam ederse seri penaltı atışlarına geçilecek. Kazanan takım, DYO Rusya temsilcisi olarak Antalya’da yapılacak DYO Usta Ligi Şampiyonası’na adını yazdıracak. Maç sonrası kupa töreni ile kapanış kutlaması gerçekleşecek.

    Hatırlanacağı gibi; geçtiğimiz aylarda Türkiye genelinde bölgesel ön eleme  maçları yapılmış ve 10 takım Antalya’da düzenlenecek olan şampiyonaya  katılım hakkı elde etmişti. Rusya’nın kazananı şampiyonada 11. takım olarak  boy gösterecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.