DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dyo’nun Bej&Kahve Renk Damlası Kartelası’yla güven veren sıcak mekanlar

    Dyo’nun Bej&Kahve Renk Damlası Kartelası’yla güven veren sıcak mekanlar
    10.09.2018
    A+
    A-

    Sonbahar doğayı eşsiz bir tabloya dönüştürürken, DYO da mekânlarında yenilik isteyenlere toprağın, bereketin ve doğumun simgesi “Bej&Kahve Renk Damlası”nıöneriyor. Türkiye’de en çok tercih edilen renklerde liderliği elinde tutan bej-kahve tonları ile siz de duvarlarınıza sonbaharın sıcak renklerini taşıyın.

    Sonbahar ile birlikte havalar soğumaya başlasa da doğa renkleriyle içimizi ısıtmaya devam ediyor. Türkiye’nin köklü boya markası DYO’nun doğadan esinlenerek hazırladığı Renk Yağmuru Kartelası’nda yer alan Bej&Kahve Renk Damlası, mekânlara sıcaklık katarken güven ve huzur duygusunu beraberinde getiriyor.

    DYO, bu sonbahar duvarlarında yenilik isteyenlere toprağın, bereketin ve doğumun simgesi olarak kabul edilen bej-kahve tonlarını öneriyor. Verimliliği temsil eden, yaşama olan inancı destekleyen bej ve kahve tonları sadelik, kolaylık da demek aynı zamanda. Renk analistlerine göre hayal kırıklığını engelleyen, uykuları düzenleyen sonbaharın içinden gelen bu renkler fizyolojik olarak kronik yorgunluğa, migren ve baş ağrılarına da iyi geliyor.

    HER RENKLE UYUMLU

    Genellikle her renge uyum sağlayan ve en çok tercih edilen renklerde Türkiye’de liderliği elinde tutan bej-kahvenin açık tonları mekânlarda rahatlatıcı bir etki sağlıyor. Girişten, yatak odası ve mutfağa kadar hemen hemen her alanda rahatlıkla uygulanabilen bej-kahve tonları diğer renklerin bütünü ile kombinlendiğinde dekorasyona zenginlik katıyor. Kahvenin içinde yer alan sarı tonları zihinsel odaklanmayı sağlarken, yine kahvede bulunan kırmızı ise enerjik bir hava yaratmaya zemin oluşturuyor.

    Toprağın, bereketin güçlü etkisini yaşam alanlarınıza taşımak için DYO’nun Renk Yağmuru Kartelası’nda 8 farklı renk grubu arasında yer alan, “Bej&Kahve Renk Damlası” Kartelası’nın 24 değişik tonuyla duvarlarınızın rengini değiştirin, hayatınız değişsin.

    DYO’NUN RENK KARTELASI

    DYO’nun “Renk Yağmuru” adlı kartelası 192 renkten oluşuyor. Kartela 8 farklı renk grubunu içeriyor. “Renk Damlası” adını alan renk grupları; “Kırmızı&Magenta”, “Mor&Lila”, “Mavi&Turkuaz”, “Gri&Beyaz”, “Bej&Kahve”, “Yeşil&Haki”, “Sarı&Hardal”, “Turuncu&Bakır”dan oluşuyor. Tüketiciye zengin renk seçimi sunarak, hayallerinin gerçekleşmesini sağlayan DYO’nun her bir renk damlasında da 24 farklı renk tonu bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.