DOLAR 32,3367
EURO 35,1537
ALTIN 2242,01
BIST 8750,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO’nun Hidrolux’u mekânlara estetik, sağlık ve doğallık katıyor

    DYO’nun Hidrolux’u mekânlara estetik, sağlık ve doğallık katıyor
    08.06.2018
    A+
    A-

    DYO’nun insan sağlığına ve çevreye dost ürünü Hidrolux; kokusuz, örtücü, sararmaz, darbe ve çizimlere karşı dayanıklı yapısı ile öne çıkıyor.

    Dünyada ve Türkiye’de çevresel faktörler ve sürdürülebilirliğin önemi giderek artarken, Türk boya sektörünün öncü şirketi DYO bu alandaki çözümleri ile de farkını ortaya koyuyor. DYO’nun kokusuz, insan sağlığına ve çevreye dost ürünü Hidrolux; ahşap, metal yüzeyler ve duvarlara su bazlı ortak çözümler sunuyor.

    Sentetik boyaların gösterdiği performansın üzerine eklenen üstün özellikleri ile pek çok avantajı üzerinde taşıyan Hidrolux, su ile silinmeye dayanıklı, örtücü, darbe ve çizimlere karşı dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. Akrilik emülsiyon esaslı Hidrolux, uygulandığı yüzeye parlak bir görünüm kazandırırken zamanla sararma yapmadığı için beklentileri bir adım öteye taşıyor.

    Ahşap, metal ve duvar yüzeylerde son kat boya olarak kullanılabilen ürün, uygulama sonrasında herhangi bir koku bırakmadığı için boyama sonrasında mekânlarda hayat kaldığı yerden devam ediyor. Hidrolux ile ahşap, metal yüzey ve duvarlar estetik, sağlık ve doğallık ile buluşuyor.

    Hidrolux’u tercih edenler, DYO’nun klasiğe dönüşmüş renklerinin yanı sıra binlerce renk seçeneği sunan DYO Renk Pınarı sayesinde kendi özel renklerini de oluşturabiliyor. Hidrolux ve DYO’nun diğer ürünleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www. dyo. com. tr’yi ziyaret edebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.