DOLAR 32,5539
EURO 34,8353
ALTIN 2437,423
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    E.C.A.’dan uzaktan kumandalı kombi ile yüzde 35 oranında yakıt tasarrufu

    E.C.A.’dan uzaktan kumandalı kombi ile yüzde 35 oranında yakıt tasarrufu

    E.C.A en yeni ürünü Plustech kombi, %102,5 enerji verimi ve %35 modülasyon oranı ile ekonomi sağlıyor. EMAS Makine Sanayi Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğlu, “Plustech, yakıt tüketiminde tasarruf sağlıyor. Kullanıcılar, ne kadar tasarruf sağlandığını raporlama özelliği ile tespit edebiliyor.

    Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektörüne yön veren Türkiye’nin güçlü markası E.C.A., en yeni ürünü Plustech kombiyi ilk kez ISK- SODEX Fuarı’nda tanıttı. Üstün teknolojileri bünyesinde barındıran Plustech’in, akıllı oda termostatı sayesinde cep telefonuyla uzaktan kontrol edilebildiğini vurgulayan EMAS Makina Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğlu, şu açıklamalarda bulunuyor: Türkiye’de kombi sektörünün liderleri arasında yer alan şirketimizin en yeni ürünü olan E.C.A. Plustech’i ilk kez ISK-SODEX Fuarı’nda sergiledik. Akıllı oda termostatı aracılığıyla uzaktan kumanda edilebilen E.C.A. Plustech, yakıt tüketiminde tasarruf sağlıyor. Aynı zamanda kullanıcılar, akıllı oda termostatını haftalık olarak programlayabiliyor, ne kadar tasarruf sağlandığını da raporlama özelliği ile tespit edebiliyor.”

    Kombinizi uzaktan kumanda ederek faturanızı düşürün!

    Büyük mavi ışıklı LCD ekranı ve kum saati formlu gövdesi ile öne çıkan Plustech’in az yakıt tüketimi ve konforlu bir kullanım vaat ettiğini vurgulayan EMAS Makina Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğlu, şunları ifade ediyor:

     

    “Bu yıl pazara sunduğumuz en yeni ürünümüz Plustech, atık gaz içerisindeki su buharının yoğuşturulmasını sağlıyor. Böylelikle, atık gazda bulunan gizli ısı suya transfer edilmiş ve daha verimli ısınma sağlanmış oluyor. Plustech kombi, %102,5 enerji verimi ve %35 modülasyon oranı ile ekonomi sağlıyor. On yedi farklı üstün emniyet sistemiyle kullanıcılarına güven veren tüm kombilerimizin, akıllı oda termostatıyla uzaktan cep telefonuyla kontrol edilebiliyor oluşu, tasarruf ve konforu beraberinde getiriyor.”

     

    ErP Yönetmeliği’ne uygun üretim yapıyoruz”  

    2018 yılı Nisan ayında uygulamaya girecek olan ErP (Energy Related Products) Yönetmeliği’nin enerji etkinliğini iyileştirmeyi ve çevreyi korumayı hedeflediğini vurgulayan Özokumuşoğlu, yönetmeliğe uygun yoğuşmalı cihazların yakıt tüketiminde %30’a varan  tasarruf sağladığını belirtiyor ve ekliyor 30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olarak mevcut ürünlerimiz yanı sıra yeni ürünlerimiz, satış ve satış sonrası hizmet kanallarımız ile bu geçişi başarılı bir şekilde tamamlayacağız.   

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.