DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    E.C.A.’nın 20 yıl garantili ürünleri ilk kez Unicera’da

    E.C.A.’nın 20 yıl garantili ürünleri ilk kez Unicera’da

    Elginkan Topluluğu’nun, armatür ve vitrifiye alanındaki öncü ve köklü markası E.C.A. SEREL, en yeni ürünleriyle Unicera Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’nda boy gösteriyor. Fuar açılışının ardından standı ziyarete gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i ağırlayan Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, 20 yıl garantili ürünler hakkında bilgi verdi.

      E.C.A. SEREL markalı seramik sağlık gereçleri ve armatür ürünlerinin yurt içi dağıtım firması Elmor, yeni ürünlerini 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında düzenlenen Unicera Fuarı’nda sergiliyor. Fuardaki 4. Salon, B02 no’lu E.C.A. SEREL standında “Yıllarca Beraber Olmak Garanti!” konseptiyle sunulan ürünler, kalitesiyle adından söz ettiriyor. Türkiye’de ilk defa E.C.A. bataryalarındaki garanti süresini 20 yıla çıkardıklarının altını çizen Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz şu açıklamalarda bulunuyor: “Tüketicilerine duyduğu saygı ve ürünlerine duyduğu güvenle, tasarım, teknoloji ve kalitenin bir arada olabileceğinin garantisini veren E.C.A. SEREL, “Yıllarca Beraber”lik ilkesini bir adım daha ileriye taşıyarak ‘’Yıllarca Beraber Olmak Garanti!’’ ilkesine imza attıyor. E.C.A. markalı krom kaplı tek kumandalı – çift kumandalı batarya ve musluk grubu ürünlerinde 20 yıl garanti veren ilk ve tek firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”   

     

    E.C.A. olarak bütün ürünlerde sektörün standartlarını belirlediklerini ifade eden Öz,  çevre ve gelecek hassasiyetiyle geliştirdikleri teknoloji ve tasarımlarla tüketicilerinin her zaman yanında olduklarını  vurguluyor ve ekliyor: “Garanti süresinin belirlenmesinde birçok unsur söz konusu ancak E.C.A. olarak bizim en önemli kriterimiz ‘’tüketici memnuniyeti’’. Bunun sağlanması için Korozyon Ömür Deneyi, Kartuş Ömür Deneyi, Akustik Sınıfı, Sızdırmazlık Testi gibi birçok aşamadan geçerek tüketicimizi ürünlerimizle buluşturuyoruz. Üstelik TSE standartlarını iki katına çıkartarak bu testleri gerçekleştiriyoruz. Bu yüzden ürünlerimiz TSE çift yıldız sertifikasına da sahip. Sonuç olarak gönül rahatlığıyla ürünlerimizde 20 yılı garantileyebiliyoruz.”

     

    THERMO SAFE bataryalar ilk kez Unicera Fuarı’nda lanse edilecek!

    Türkiye’de ilk kez E.C.A. armatürlere uygulanarak geniş kullanım alanına yayılan Hygine Plus teknolojisine sahip ürünlerin ilk kez geçtiğimiz sene Unicera Fuarı’nda lanse edildiğini hatırlatan Öz, E.C.A. ve SEREL Hygiene Plus teknolojisine sahip ürünlerin bir arada kullanıldığında evin su tüketimini yüzde 40’a varan oranda düşürdüğünün altını çizdi. Bu sene Unicera Fuarı’nda tanıtacakları en yeni ürünleri THERMO SAFE bataryalar ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

    “2018 yılının en yeni ürünlerinden biri olarak öne çıkan THERMO SAFE bataryalar yine ilk kez Unicera Fuarı’nda lanse edildi. Türkiye’de ilk kez E.C.A. tarafından üretilen haşlanma emniyetli banyo ve lavabo bataryalar, yeni geliştirilen teknoloji ile su sıcaklığı 45 Co ’nin üzerine çıktığında armatürlerdeki su akışını kesiyor. Böylece E.C.A. THERMO SAFE serisi ile ev ve toplu yaşam alanlarında yaşanabilecek haşlanma problemi çözülüyor.” 

     

    Unicera Fuarı’nda Öne Çıkan Diğer Ürünler

    Mutfak ve Banyolar Yaşam Alanlarına Dönüşüyor

    Geometri ve estetiğin kusursuz birleşimiyle meydana gelen E.C.A. Purity armatür serisi, modern mekanlar için ideal bir tercih oluşturuyor. Minimalizmin temel alındığı seride, pürüzsüz yüzeyler ve yumuşak hatlar ile yalın bir görünüm hedeflenirken, kullanım ergonomisi ürünleri ön plana çıkartıyor. İnce ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken E.C.A. Icon, özgün tasarımıyla armatür dünyasında fark yaratıyor. Süreklilik ve bütünlük konseptini ayrıntılarında yansıtan E.C.A. Icon koleksiyonu ürünleri, dinamik ve net çizgilerle yuvarlak hatların estetik birleşiminden oluşan detaylar barındırıyor.

    SEREL Helios lavabo serisi, tasarımı ile banyolarda multifonksiyonel kullanım sağlıyor. Farklı kullanım alanlarına yönelik tasarlanan, daire ve kare formlu çanak lavaboları bulunan seri, her zevke ve beğeniye göre alternatif seçenekler sunuyor. Çocuk lavabosu seçeneğiyle evde ve ev dışındaki alanlarda da çocuklara özel mekânlar yaratıyor.

    SEREL EasyWash lavabolar kullanıcı dostu yeni fonksiyonuyla, temizlik anlayışını değiştiriyor. Türkiye’de bir ilki teşkil eden kendi kendini temizleyen yeni nesil yıkama teknolojisi ile EasyWash lavabolar, otomatik olarak devreye girerek  hijyen sağlıyor. Maksimum temizlik konsepti ile yola çıkılarak tasarlanan SEREL EasyWash lavabo serisi, su sıçratmadan %100 yıkama teknolojisi sunuyor. Kendi kendini temizleme özelliği uzaklaştıktan sonra devreye girerek 360º’lik hijyen sağlıyor.

    E.C.A. SEREL Ürünleri Tasarım Ödüllerinde de 1 Numara!

    E.C.A. SEREL ürünleri, uluslararası tasarım otoritelerinin takdirini kazanmış ürünleriyle adından söz ettiriyor. IF Design, Good Design, A Design Awards, Iconic Awards, Germen Design ve Reddot gibi uluslararası tasarım yarışmalarından ödülle dönen E.C.A. SEREL ürünleri, armatür ve seramik sağlık gereçlerinde yakaladığı ergonomi ve estetiği UNICERA Fuarı’nda yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin beğenisine sunuluyor. E.C.A. 3 yılda 30, SEREL ise 5 yılda aldığı 20 tasarım ödülü ile ülkemizi uluslar arası tasarım yarışmalarında gururlandırıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.