DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    E.C.A. THERMO SAFE Bataryalar ilk kez Unicera’da lanse edildi

    E.C.A. THERMO SAFE Bataryalar ilk kez Unicera’da lanse edildi
    12.03.2018
    A+
    A-

    Elginkan Topluluğu’nun, armatür ve vitrifiye alanındaki öncü ve köklü markası E.C.A. SEREL, yeni ürünleriyle Unicera Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı’nda adından söz ettirdi. Fuarda en çok ilgiyi, Türkiye’de ilk defa 20 yıl garanti süresi kapsamında sunulan E.C.A. markalı krom kaplı tek kumandalı – çift kumandalı batarya ve musluk grubu ürünleri ile, ilk kez lanse edilen THERMO SAFE bataryalar gördü.

     E.C.A. SEREL markalı seramik sağlık gereçleri ve armatür ürünlerinin yurt içi dağıtım firması Elmor, yeni ürünlerini 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında düzenlenen Unicera Fuarı’nda sergiledi. Fuar kapsamında, tasarım, teknoloji ve kaliteyi bir araya getiren E.C.A. ve SEREL ürünleri “Yıllarca Beraber Olmak Garanti!” konseptiyle sektör profesyonelleri ve tüketiciyle buluştu. Fuardaki 4. Salon, B02 no’lu E.C.A. SEREL standında “Yıllarca Beraber Olmak Garanti!” konseptiyle sunulan ürünler, kalitesiyle adından söz ettirdi. Türkiye’de ilk defa E.C.A. bataryalarındaki garanti süresini 20 yıla çıkardıklarının altını çizen Elmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz şu açıklamalarda bulundu: “E.C.A. markalı krom kaplı tek kumandalı – çift kumandalı batarya ve musluk grubu ürünlerinde 20 yıl garanti veren ilk ve tek firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. En önemli kriterimiz ‘’tüketici memnuniyeti’’. Tüketicilerimize duyduğumuz saygı ve ürünlerimize duyduğumuz güvenle, tasarım, teknoloji ve kalitenin bir arada olabileceğinin garantisini veriyoruz. Böylece “Yıllarca Beraber”lik ilkesini bir adım daha ileriye taşıyarak ‘’Yıllarca Beraber Olmak Garanti!’’ ilkesine imza atıyoruz.”  

    2018 yılının en yeni ürünlerinden biri olarak öne çıkan THERMO SAFE bataryaların ilk kez  Unicera Fuarı’nda lanse edildiğini belirten Öz, ürünün özellikle de yaşlı ve çocuklu aileler için önemine değindi  “Türkiye’de ilk kez E.C.A. tarafından üretilen haşlanma emniyetli banyo ve lavabo bataryalar, yeni geliştirilen teknoloji ile su sıcaklığı 45 Co ’nin üzerine çıktığında armatürlerdeki sıcak su akışını kesiyor. Böylece E.C.A. THERMO SAFE serisi ile ev ve toplu yaşam alanlarında yaşanabilecek haşlanma problemi çözülüyor.” 

    Unicera Fuarı’nda Öne Çıkan Diğer Ürünler

    Fuar kapsamında, tasarım, teknoloji ve kaliteyi bir araya getiren E.C.A. ve SEREL ürünleri sektör profesyonelleri ve tüketiciyle buluştu. Fuarda öne çıkan ürünler arasında, geometri ve estetiğin kusursuz birleşimiyle meydana gelen E.C.A. Purity armatür serisi de yer aldı. Modern mekanlar için ideal bir tercih oluşturan seride, pürüzsüz yüzeyler ve yumuşak hatlar ile yalın bir görünüm hedeflenirken, kullanım ergonomisi ürünleri ön plana çıkıyor. İnce ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken E.C.A. Icon, dinamik ve net çizgilerle yuvarlak hatların estetik birleşiminden oluşan detaylar barındırıyor. SEREL Helios lavabo serisi, farklı kullanım alanlarına yönelik tasarlanan, daire ve kare formlu çanak lavaboları ile öne çıkarken, her zevke ve beğeniye göre alternatif seçenekler sunuyor. Çocuk lavabosu seçeneğiyle evde ve ev dışındaki alanlarda da çocuklara özel mekânlar yaratıyor. SEREL EasyWash lavabolar Türkiye’de bir ilki teşkil eden kendi kendini temizleyen yeni nesil yıkama teknolojisi ile, otomatik olarak devreye girerek  hijyen sağlıyor. Maksimum temizlik konsepti ile yola çıkılarak tasarlanan SEREL EasyWash lavabo serisi, su sıçratmadan %100 yıkama teknolojisi sunuyor. Kendi kendini temizleme özelliği uzaklaştıktan sonra devreye girerek 360º’lik hijyen sağlıyor.

    E.C.A. SEREL Ürünleri Tasarım Ödüllerinde de 1 Numara!

    E.C.A. SEREL ürünleri, uluslararası tasarım otoritelerinin takdirini kazanmış ürünleriyle adından söz ettiriyor. IF Design, Good Design, A Design Awards, Iconic Awards, Germen Design ve Reddot gibi uluslararası tasarım yarışmalarından ödülle dönen E.C.A. SEREL ürünleri, armatür ve seramik sağlık gereçlerinde yakaladığı ergonomi ve estetiği UNICERA Fuarı’nda yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin beğenisine sunuldu. E.C.A. 3 yılda 30, SEREL ise 5 yılda aldığı 20 tasarım ödülü ile ülkemizi uluslararası tasarım yarışmalarında gururlandırıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.