DOLAR 32,5424
EURO 34,7328
ALTIN 2444,937
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eataly’de lezzet ve eğlence dolu bir hafta

    Eataly’de lezzet ve eğlence dolu bir hafta
    06.03.2018
    A+
    A-

    Gittiği her şehirde lezzet tutkunlarının yaşam alanına dönüşen gastronomi merkezi Eataly, misafirlerini eğlence ve mizahla buluşturmaya devam ediyor. 10- 13-16 Mart’ta gerçekleşecek birbirinden renkli stand up şovlarla Eataly’de kahkahaya doyacaksınız.

    Özel dekorasyonu ve renkli atmosferi ile İtalyan aperitif kültürünü yansıtan yeni mekanı Eataly Bar Aperitivo’da misafirler, Cenk Tunalı, Denizhan Haznedar, Tuna Kalınsaz, Yasemin Şefik gibi isimlerin stand up şovu eşliğinde eğlenceyi İtalyan lezzetleriyle birlikte yaşayacaklar.

    Oyunculuktan yönetmenliğe, yazarlıktan eğitmenliğe biriktirdiği herkesin gündelik hayatında çokça tanık olduğu anları, olayları kendine has üslubuyla izleyicilerle buluşturacak olan Cenk Tunalı, tek kişilik stand-up gösterisiyle 10 Mart saat 20:30’daEataly Bar Aperitivo’da sahne alacak. Cenk Tunalı’nın ardından saat 22:00’de, sınıf arkadaşları ve yakın çevresini güldürerek komedyenlik hayatına başlayan Denizhan Haznedar’ın, eğitim hayatından, gündelik yaşantısından ve ailesiyle olan ilişkilerinden alıntılarla sohbet kıvamında gerçekleştireceği gösterisi ile eğlence kaldığı yerden devam edecek.

    Youtube kanalı Açık Büfe’de yayınladığı performanslarla büyük izleyici kitlesi kazanan BKM Mutfak Açık Mikrofon komedyenlerinden Tuna Kalınsaz13 Mart 21:00’de tek kişilikgösterisi ile Bar Aperitivo’da Eataly misafirleri ile buluşacak.

    Tek kişilik gösterilerine ilk kez 2016 yılında “Beni Bilirsin! Arkandan Konuşmam” isimli stand-up şovuyla başlayan, radyoculuğunun yanı sıra skeç yazarlığı ve televizyon programlarından da tanıdığımız Yasemin Şefik, 16 Mart saat 20:30’da izleyicileri kahkaha dolu bir akşama davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.