DOLAR 32,6005
EURO 34,7885
ALTIN 2411,25
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eau Thermale Avène ile hem şehirde hem outdoor sporlarda yüksek koruma

    Eau Thermale Avène ile hem şehirde hem outdoor sporlarda yüksek koruma
    30.01.2020
    A+
    A-

    Pierre Fabre’nin bir numaralı dermokozmetik ve güneş bakım markası Eau Thermale Avène hem günlük kullanıma hem de outdoor spor yapanlara özel geliştirdiği güneş koruyucu ürünlerle kış aylarında da cildinizde tam koruma sağlıyor. İçeriğinde Avene Termal Su bulunan Eau Thermale Avène Fluide Sport 50+ ve B-Protect 50+ cildinize ışıltılı bir görüntü verirken, güneşin zararlı etkilerini önlüyor.


    Avrupa dermokozmetik pazarının en çok tercih edilen markası Eau Thermale Avène, iki güneş ürünüyle cildinize yüksek koruma vadediyor.

    Spor yapanlara özel
    Eau Thermale Avène spor yapanlara özel geliştirilen Fluide Sport 50+ ürünüyle kayakseverlere ve outdoor sporlarıyla uğraşanlara çok yüksek güneş koruması sunuyor. Ürün özel formülü sayesinde yapışkanlık hissi ve beyaz iz bırakmıyor aynı zamanda da tere ve suya karşı dayanıklı. Aktif içeriği, canlandırıcı ve yenilikçi dokusuyla Fluide Sport 50+ fiziksel eforla bağlantılı oksidatif strese karşı da etkili.

    Günlük yaşamın vazgeçilmezi
    Eau Thermale Avène, patentli filtre sisteminin yanı sıra anti UV, anti kirlilik ve güzelleştirici etkiye sahip güneş koruyucusu B-Protect 50+ ise şehir yaşamında güneşten korunmayı mümkün kılıyor. B-Protect 50+ güneş korumasının yanı sıra içeriğindeki mikro- güçlendirilmiş pigmentlerle parlak ve eşitlenmiş cilt rengi ve çıplak ten etkisi yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.