DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ECCO Palladium mağaza açılışını ünlülerle yaptı

    ECCO Palladium mağaza açılışını ünlülerle yaptı
    11.04.2018
    A+
    A-

    İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan ECCO, Türkiye’deki 10’uncu mağazasını İstanbul’daki Palladium Alışveriş Merkezi’nde açtı. 10 Nisan günü gerçekleşen açılışa Pascal Nouma, Gani Müjde, Belma Canciğer, Metin Uca, Şencan Güleryüz, Yosi Mizrahi gibi ünlü isimler katıldı

    Danimarkalı dünyaca ünlü ayakkabı markası ECCO, İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Palladium Alışveriş Merkezi’nde Türkiye’deki 10’uncu mağazasını açarak hızlı büyümesini sürdürüyor. 10 Nisan günü mağaza açılışını yapan ECCO; konforlu ve şık ürünlerini sizlerle buluşturuyor. Yeni mağazanın açılışına Pascal Nouma, Gani Müjde, Belma Canciğer, Metin Uca, Şencan Güleryüz, Yosi Mizrahi gibi ünlüler de katıldı.

    Müşterilerini, mağazalarındaki eğitimli marka elçileri ile ağırlayan ve onları, yaşam tarzlarına en uygun stili bulma konusunda yönlendiren ECCO, İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan bir marka olarak öne çıkıyor.

    Yeni Mağazada Yeni Koleksiyonu Deneyin

    Dayanıklılıktan ödün vermeden yaratılmış, hafif platformlu yenilikçi dış taban ECCO CREPETRAY klasik bir stil ortaya çıkarırken, çıkarılabilir dokuma astar ayaklarınızı gün boyu serin ve ferah tutuyor. Günlük yaşantınızda ECCO FLUIDFORM™ teknolojisi ile size her daim birinci kalite yastık etkisi yaratan ECCO CREPETRAY ayakkabılarınız zor bir iş gününü bile rahatça atlatmanızı sağlıyor.

    Palladium AVM 2. katta bulunan ECCO’yu ziyaret edip yeni koleksiyonu ECCO CREPETRAY ile tanışabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.