DOLAR 32,5403
EURO 34,9954
ALTIN 2434,49
BIST 9770,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel Dünya Temizlik Günü’nde hijyene dikkat çekiyor

    Eczacıbaşı Profesyonel Dünya Temizlik Günü’nde hijyene dikkat çekiyor
    21.09.2019
    A+
    A-

    Her yıl 21 Eylül Dünya Temizlik Günü olarak kutlanıyor. Türkiye’de 10 binden fazla işletmenin hijyen ve temizlik ürünleri tedarikçisi Eczacıbaşı Profesyonel, ev dışı tüketim sektörü ve turizm profesyonellerinin Dünya Temizlik Günü’nü kutlayarak, işletmeleri hijyen konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyor.  

    Profesyonel temizlik, hijyen ve gıda alanlarındaki çözümleriyle ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde işletmelerde temizlik ve hijyenin önemine dikkat çekiyor.  Yetersiz hijyene sahip, sirkülasyonun yoğun olduğu işletmelerin hem hastalık riskini artırdığını hem de müşteri memnuniyeti ve kalite açısından kötü bir imaj bıraktığını söyleyen Eczacıbaşı Profesyonel (EP) Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, günümüzde müşteri memnuniyetinin sürdürülebilir olmasının yolunun hijyen ve temizliğe verilen önemden geçtiğinin altını çiziyor.

    Müşterinin ilk ve en önemli beklentisi her zaman hijyen!

    Turizm sektörünün yükselişine paralel olarak EDT sektörü de her yıl büyüme gösteriyor. Konaklama tesislerinden AVM’lere, restoranlardan sağlık kuruluşlarına 10 binden fazla işletmeye ürün ve çözümleriyle destek olduklarını söyleyen Özbilgin, “İşletmelerin bir numaralı hijyen ve temizlik tedarikçisi olma vizyonumuzla ürünlerimizin yanı sıra eğitim birimimiz EP Akademi’nin verdiği eğitim, denetim ve danışmanlık hizmetleri ile de işletmelerin en yakın çözüm ortağıyız. Sektörün kalite ve hijyende mükemmellik derecesine gelmesi için sık sık araştırmalar yaparak, tüketici memnuniyetini ölçümlemeye de özen gösteriyoruz. Son yaptığımız araştırmalar gösteriyor ki gerek otellerde gerek restoranlarda tüketicilerin bir işletmede sorun yaşamasının en önemli nedeni de en büyük beklentisi de aynı: Hijyen! Dünya Temizlik Günü vesilesiyle hijyenin önemine bir kez daha dikkat çekmek istiyoruz.” diye konuştu.

    Otelde, restoranda, mutfakta en önemli kriter hijyen!

    Eczacıbaşı Profesyonel’in İstanbul, Ankara ve İzmir’de otellerde konaklayan tatilcilerle gerçekleştirdiği son araştırma, tatilcilerin bir işletmede görmek istediği en önemli kriterin hijyen ve temizlik olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmaya göre, beş yıldızlı otellerde konaklayan tatilcilerin yüzde 76’sı odalarındaki tuvaleti kendisi temizlemeden kullanmıyor, tatilcilerin yüzde 48’i konakladıkları odanın hijyeninin en önemli kriter olduğunu vurguluyor. Bu durumu yüzde 21 ile restoran hijyeni, yüzde 17 ile ortak alan hijyeni takip ediyor.

    Araştırmaya göre; her 4 kişiden biri bugüne kadar otellerde hijyen ile ilgili en az bir sorun yaşamış.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.