DOLAR 32,5635
EURO 34,7289
ALTIN 2486,942
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel tuvalet hijyenine dikkat çekiyor

    Eczacıbaşı Profesyonel tuvalet hijyenine dikkat çekiyor
    19.11.2018
    A+
    A-

    Ev dışı tüketim sektörünün öncü firmalarından Eczacıbaşı Profesyonel, 2001 yılında sağlık ve hijyen açısından farkındalık yaratmak amacıyla Dünya Tuvalet Organizasyonu tarafından ilan edilen 19 Kasım Dünya Tuvalet Günü’nün önemini vurguluyor. Eczacıbaşı Profesyonel, sirkülasyonun yüksek olduğu saniter alanlar ile ilgili işletmeleri uyarıyor.

    Profesyonel temizlik, hijyen ve gıda alanlarındaki çözümleriyle ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, 19 Kasım Dünya Tuvalet Günü’nde restoran, kafe, hastane, okul, spor salonu, AVM gibi ev dışı kanaldaki saniter alanların hijyenine dikkat çekiyor. Eczacıbaşı Profesyonel, sirkülasyonun yüksek olduğu saniter alanlardaki hijyen durumlarının hem işletmeleri hem de bireyleri etkilediğinin altını çiziyor.

    “İşletmeleri saniter alan hijyeninde duyarlılığa davet ediyoruz”

    Yetersiz hijyene sahip ve sirkülasyonun yüksek olduğu işletmelerin hastalıklara davetiye çıkartabileceğini belirten Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin; “Araştırmalar dünya çapında 2 milyondan fazla bireyin tuvalet ihtiyacını hijyenik ortamlardan uzakta giderdiğini ortaya koyuyor. Ancak şehir ortamında tüm imkanlara sahip olanlar için de aynı tehlike devam ediyor. Hijyenik olmayan saniter alanlar bireyler için sağlık sorunlarına yol açarken, işletmelerin itibarını da olumsuz etkiliyor. Eczacıbaşı Profesyonel olarak, Dünya Tuvalet Günü’nde sektörün gelişmesi ve bireylere güven vermesi için işletmeleri saniter alan hijyeninde duyarlılığa davet ediyoruz” dedi.

     Kişisel temizlik ürünlerinin sunumu ziyaretçilere güven veriyor

    İşletmelerin saniter alanlarında kullandıkları ürünlerin önemli olduğunu vurgulayan Özbilgin; “Ortak kullanım alanlarında yer alan tuvalet kağıdı ve havlu kağıtların doğru kullanımı bulaşıcı hastalıkların önüne geçmekte oldukça etkili. Yapılan hijyen araştırmaları kağıt havlu kullanımının bakteri bulaşma riskini yüzde 77 oranında engellediğini gösteriyor. Bu noktada gerektiği kadar kullanım ön plana çıkıyor” dedi. Hammadde tedarikinden satışa kadar tüm süreçlerinde sürdürülebilirliği desteklediklerini belirten Özbilgin, kağıt ürünlerinin hammaddesi olan selülozun tamamını sürdürülebilir ormanlardan sağladıklarını vurguladı.

    Saniter alanlarda Maratem etkili hijyen sağlıyor

    Yapılan araştırmaya göre, bireylerin yüzde 58’i tuvalet temizliğinden memnun kalmadığı işletmelere tekrar gitmediğini belirtiyor. Eczacıbaşı Profesyonel çözümlerini; işletme tuvaletlerinin hijyen yönünden mükemmelleşmesi için geliştiriyor. Eczacıbaşı Profesyonel, genel temizlik kategorisinde Maratem ve Maratem Bio markalı ürünleri ile işletmelerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

    Toplu kullanıma açık saniter alanların hijyeni ancak doğru kimyasallarla temizlenmesi ile sağlanabiliyor. Doğru ürünü gerekli miktarda kullanarak hijyen elde edilirken, işletmelerde verimlilik sağlamak da mümkün olabiliyor. Maratem ürünleri, hızlı ve etkili hijyen sağlayarak işletmelere kontrollü tüketim ve maliyet avantajı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.