DOLAR 32,5169
EURO 34,7907
ALTIN 2420,914
BIST 9749,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel’den tasarruflu ve mükemmel hijyenin püf noktaları

    Eczacıbaşı Profesyonel’den tasarruflu ve mükemmel hijyenin püf noktaları
    14.06.2018
    A+
    A-

    Bayram tatilinin de etkisiyle otel, motel, konuk evi gibi işletmeler, doluluk sebebiyle tam kapasite hizmet veriyor. Ev dışı tüketim sektöründe işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, gelecek yoğun günlerde tasarruflu ve mükemmel hijyen sağlamak adına tavsiyelerinde bulunuyor.

    Bayram tatilinin yaklaşması ile birlikte tesislerdeki yoğunluk da artıyor. Ev dışı tüketim sektöründe özellikle otel, motel ve konuk evi gibi işletmelerde hijyen ortamı oluşturmak, sağlığın korunmasına da katkı sağlıyor. İşletmelerin çözüm ortağı Eczacıbaşı Profesyonel, portföyünde bulunan temizlik kağıdı markaları Selpak Professional ve Marathon; endüstriyel temizlik ürünleri markaları Maratem, Maratem Bio, Sens, Tana Professional ve hijyen destek markası Dispo ile otellerde mükemmel hijyen sunuyor.

    Tasarruflu hijyen işletmelerin tercihi

    Yoğun geçen sezonda mükemmel hijyenin zorunlu olduğuna vurgu yapan EP Akademi, “İyi hijyen uygulamaları tatil için kaldığımız mekanlarda yalnızca mikropları yok etmek değil, sürekli olarak yapılan işlemlerle tekrar kirlenmeyi önlemek ve sağlıklı ortamın sürekli korunmasını sağlamakla mümkün oluyor. Bir otel odasında sıklıkla temas edilen elektrik düğmeleri, kapı kolları, TV kumandaları gibi yüzeyler mutlaka etkili temizlik ürünleriyle dezenfekte edilmeli. Kirlilik oranının daha yüksek olduğu banyo ve tuvalet gibi alanların ise bu alanlara özel ürünlerle temizlenmesi gerekiyor” dedi.

     

    EP Akademi, “İşletmeler tüm bu alanlarda etkili hijyen sağlarken tasarruflu ürünleri de kullanmayı tercih ediyor. Eczacıbaşı Profesyonel olarak işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik etkili ve tasarruflu ürünler sunuyoruz. Öte yandan işletmelerin temizlik personellerine de etkili hijyen sağlama konularında eğitimler veriyor, iş ortaklarımıza temizlik alanında A’dan Z’ye çözüm sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

    Eczacıbaşı Profesyonel ayrıca gıda alanında da Oralet, Oralet Çay, Nektar Natura, Splenda ve Cezbeli Kahve markaları ile işletmelerin destekçisi oluyor. Dünyaca ünlü kahve markalarından Tchibo ile iş birliği sağlayan Eczacıbaşı Profesyonel, otellere instant, filtre, kapsül kahve çeşitleriyle toz çikolata ürünlerini ulaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.