DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel’den yüzde 80 geri dönüşümlü ürün ailesi

    Eczacıbaşı Profesyonel’den yüzde 80 geri dönüşümlü ürün ailesi
    27.06.2019
    A+
    A-

     

    Ev dışı tüketim sektörüne yönelik çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, geri dönüşümlü ürünleri sektöre kazandıran yeni bir seriyi hayata geçirdi. Doğa dostu serinin ürünleri yüzde 80 geri dönüşümlü kağıttan üretiliyor. Jumbo havlu, z katlama dispenser havlu, sensörlü dispenser havlu ve peçeteden oluşan serinin üretiminde daha az enerji ve su harcanıyor.

    Ev dışı tüketim sektörünün akıllı üreticisi Eczacıbaşı Profesyonel sektöre yeni bir soluk getiren yüzde 80 dönüşümlü kağıtları üretiyor. Üstün kalite akıllı seçim mottosu ile tercih edilen Eczacıbaşı Profesyonel, sürdürülebilirlik planları doğrultusunda geri dönüşümlü ürün serisi ile sektöre çevreci bir yaklaşım getiriyor. Ülkemiz genelinde başlatılan doğa dostu çalışmaları destekleyen Eczacıbaşı Profesyonel, geri dönüşümlü ürün serisi ile işletmelere daha az enerji ve daha az su harcanarak üretilen ürünler sunuyor.

    Doğanın renklerini ürünlerine yansıtıyor

    Eczacıbaşı Profesyonel geri dönüşümlü serisi ile jumbo havlu, z katlama dispenser havlu, sensörlü dispenser havlu ve peçete ürünlerinde daha az ağaç kullanımı sağlıyor. Geri dönüşümlü kağıttan üretilen seride, kağıt renkleri yeni üretim uygulamasına bağlı olarak doğanın renklerini yansıtıyor.

    Doğa dostu serisinin geri dönüşümlü ürünleri, yüzde 80 geri dönüşümlü kağıttan üretiliyor. Eczacıbaşı Profesyonel çevreye duyarlı işletmeler için etkili bir alternatif oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.