DOLAR 32,5255
EURO 34,9011
ALTIN 2430,47
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Edding’ten evinizi yenileyecek dekorasyon önerileri

    Edding’ten evinizi yenileyecek dekorasyon önerileri
    07.03.2018
    A+
    A-

    Edding, mobilyalarda meydana gelen çizikleri Mobilya Rötuş Kalemi ile onarıyor. edding sunduğu akıllı ev çözümleriyle profesyonel yardıma gerek kalmadan mobilyaların tek hareketle yenilenmesini sağlıyor.

     

    Herkesin kolaylıkla kullanabileceği akıllı çözümler üreten edding, hemen her yüzeye yönelik etkili ürünler sunuyor. Profesyonel yardıma gerek duymadan mobilyadaki çizikleri onarmayı sağlayan edding, basit ve akıllı ev çözümleriyle kullanıcılarının vazgeçilmezi oluyor.

    edding 8900 Mobilya Rötuş Kalemi 1,5-2 mm çizgi genişliğindeki ucu ve kalıcı cilalı mürekkebi sayesinde tüm çizikleri anında kapatma özelliğine sahip. Maundan meşeye, cevizden çama, akçaağaçtan kızılağaca, beyazdan siyaha kadar 13 farklı renk seçeneği ile tüm mobilyaları tek bir hareketle onarmak mümkün oluyor.

    Mobilyalarınızı atmadan yenileme imkanı sunan edding 8900 Mobilya Rötuş Kalemi ile evinizde zahmetsiz dokunuşlarda bulunarak yenilenebilirsiniz.

    edding ile evinizdeki zarar görmüş eşyaları atmadan güzel bir dekorasyon yapabilir, zamanınızın çoğunu geçirdiğiniz yerlerde pozitif duygularınızı tetikleyecek ve size enerji verecek değişimlerle motivasyon sağlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.