DOLAR 32,5833
EURO 34,805
ALTIN 2501,225
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Edenred’in Öner Kazan Programında dağıtılan ödül tutarı 500 bin TL’yi buldu

    Edenred’in Öner Kazan Programında dağıtılan ödül tutarı 500 bin TL’yi buldu
    25.12.2018
    A+
    A-

    Çalışanların alım gücünü artıran, işverenlere maliyet avantajı sunan ve üye işletmelere ek satış hacmi yaratan çözümleri ile adından sıkça söz ettiren Edenred, ödüllü referans programı “Öner Kazan” ile de kazandırıyor!

    Bu program kapsamında www. onerkazan. com. tr adresine kayıt olup Ticket Restaurant Yemek Kartı ve Edenred Akaryakıt Çözümleri kullanabilecek firma öneren kişiler firmaların alım büyüklüğüne göre 1.000TL’ye varan kazanç sağlıyor.

    Öner Kazan bugüne kadar 500 bin TL kazandırdı…

    Kişi başı ödül tutarının 1.000TL’yi bulduğu yoğun ilgi gören Öner Kazan programı bugüne kadar 500 bin TL kazandırdı. Ödül kazanan öneri sahiplerinin öncelikli tercihi ise bakiyelerini Türkiye çapında 40 bin cafe, büfe, restoranda geçerli Ticket Restaurant yemek kuponları ile almak oldu. www. onerkazan. com. tr adresinden yaptığı önerisi müşteriye dönüşmüş olan öneri sahiplerine sunulan hediye katalogundaki diğer seçenekler arasında ise; giyim ayakkabı ve akseuar ürünlerinde geçerli Ticket Compliments Fashion hediye çeki ile teknoloji, dekorasyon ve beyaz eşya gibi %18 KDV’li ürünlerde geçerli olan Ticket Compliments Universal hediye çeki yer alıyor.

    Ticket Restaurant veya Edenred Araç Çözümleri avantajlarından yararlanabilecek bir firmada yetkili tanıdığı olan herkes Öner Kazan’a katılabilirken, site üzerinde yapılabilecek öneri sayısı için sınır bulunmuyor. Yapılan önerinin ödüle dönüşmesi için önerilen firmanın Ticket Restaurant yemek kartı veya Edenred Araç Çözümleri müşterisi olmuş olması gerekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.