DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Edenred’in renkli dünyası şimdi tantitoni ile daha renkli

    Edenred’in renkli dünyası şimdi tantitoni ile daha renkli
    27.11.2018
    A+
    A-

    Edenred, Hediye Kuponu Ticket Compliments Universal üye ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok talep edilen markası Tantitoni’nin renkli dünyası şimdi Edenred’in renkli dünyası ile birleşiyor.

    Çalışanların alım gücünü artıran, işverenlere maliyet avantajı sunan ve üye işletmelere ek satış hacmi yaratan çözümleri ile adından sıkça sözettiren Edenred, Türkiye’nin teşvik ve ödüllendirme çözümü olan Ticket Compliments ağını genişletmeye devam ediyor. Doğum günü, bayram, terfi gibi özel günlerde çalışanların motivasyonunu artırmak, performans ödüllendirmesi veya esnek yan haklar kapsamında tercih edilen Ticket Compliments, renkli, pratik, farklı ve eğlenceli ürünleriyle tercih edilen Tantitoni ile Edenred mutfaklarını renklendirecek.

    Kampanya dönemlerinde de geçerli olması avantajıyla da ön plana çıkan Ticket Compliments, kullanıcılar tarafından kendi ihtiyaç ve beğenilerine göre giyimden, ayakkabıya, aksesuardan, teknoloji ürünlerine, kozmetikten, ev yaşamına kadar birçok kategoride özgürce kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca Ticket Compliments ürünlerini tercih eden işverenler farklı markalarla anlaşmak, hediye temin etmek ve dağıtmak gibi operasyonel yüklerden de kurtulmuş oluyor.

    Tantitoni ile Ticket Compliments dünyası şimdi daha da renkli….

    Elektronikten, mobilyaya, mutfak gereçlerinden, dekorasyona, kozmetikten, mücevherata geniş alışveriş markalarını içeren Ticket Compliments Universal, alışveriş ağına Türkiye’nin en çok tercih edilen en renkli mutfak araç-gereçleri mağazını ekleyerek eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Renkli, pratik, farklı ve eğlenceli ürünleriyle tercih edilen, insan sağlığına ve çevreye karşı duyarlı, kaliteden ödün vermeyen, sıcak ve hayat dolu mağazalarıyla mutfağa olan tutkusunu yansıtan, Tantitoni şimdi Edenred kullanıcılarının mutfaklarını konforlu ve hayatı kolaylaştıran bir yaşam alanına dönüştürecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.