DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı ​Türkiye’de 15’nci yılını kutluyor

    Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı ​Türkiye’de 15’nci yılını kutluyor
    04.12.2018
    A+
    A-

    Dünyada 130’dan fazla ülkede uygulanan ve ülkemizde Akfen Holding desteğiyle Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı (TİKAV) temsili altında gerçekleştirilen ‘14-24 yaş aralığındaki gençlere yönelik kişisel gelişim programı’ Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı’nı tamamlayan gençler 5-6-7 Aralık’ta gerçekleştirilecek 3 farklı etkinlik ile ödüllerini alacaklar.

    Akfen Holding’in desteğiyle Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı (TİKAV) temsili altında The Duke of Edinburgh’s International Award- Türkiye Ulusal Otoritesi tarafından yürütülen Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı Türkiye’de faaliyetlerine devam ediyor. Gönüllü Hizmet, Fiziksel Gelişim, Beceri Geliştirme ile Macera ve Keşif bölümleriyle gençlere bireysel gelişim imkanı sunan ve Türkiye’de 2001 yılından bu yana uygulananEdinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı, 5-6-7 Aralık’ta hayata geçirilen üç farklı etkinlikle ödülleri sahipleriyle buluşturacak.

    Bu kapsamda 14’ncü Altın Ulusal Ödül Töreni 5 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Birleşik Krallık Başkonsolosluğu ev sahipliğinde gerçekleşecek. Törene, Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Sayın Judith Slater ve ve Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Yardımcısı Sayın Lorraine Fussey, Ödül Liderleri, katılımcılar ve velileri katılacak. Programı tamamlayarak Ödül almaya hak kazanan bağımsız katılımcılar için Bronz ve Gümüş Ulusal Ödül Töreni ise 6 Aralık 2018 tarihinde Novotel İstanbul Bosphorus’dayapılacak. 20’nci Gümüş Ulusal Ödül Töreni ise 7 Aralık 2018 tarihinde Maltepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

    İNGİLTERE’DE BULUNAN ÜNİVERSİTELERE

    KABUL EDİLMEDE BAŞLICA KRİTER

    Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı, 130’dan fazla ülkede uygulanan dünyanın önde gelen gençlik başarı ödülüdür. Programa 14-24 yaş aralığındaki tüm gençlerkatılabiliyor. Katılım tamamen gönüllü olmakla birlikte Ödül Programı, gençlerin kişisel olarak kendilerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine, özgüven ve özdisiplin kazanmalarına destek olmayı hedefliyor. Gençlerin Ödül’ü almak için Gönüllü Hizmet, Fiziksel Gelişim ve Beceri Geliştirme bölümleri için haftada birer saat faaliyetlerde bulunmaları ve bir Macera ve Keşif Yolculuğu’na katılmaları gerekiyor. Dünyada 8 milyon gence ulaşan projenin İngiltere’deki üniversitelere kabul edilmede seçme kriteri olması dikkat çekiyor.

    Türkiye’de 110’a yakın lise, üniversite, gençlik merkezi ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yürütülen program kapsamında, bugüne kadar 15 binden fazla gence ulaşıldı. Her yıl yaklaşık 5000 yeni katılımcının dahil olduğu programda, bugüne kadar dört binden fazla katılımcı ödül almaya hak kazandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.