DOLAR 32,5249
EURO 34,7422
ALTIN 2491,641
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla Çocuk Kulübü çocuklara özel parti ile açıldı

    Ege Perla Çocuk Kulübü çocuklara özel parti ile açıldı
    05.12.2019
    A+
    A-

    İzmirli Ege Perla, “Minikler İçin Kocaman Eğlence” sloganıyla yola çıktığı Ege Perla Çocuk Kulübü’nün açılışını, 30 Kasım’da coşkulu bir çocuk partisiyle gerçekleştirdi. Çocukların gün boyu birbirinden keyifli etkinliklerle zaman geçireceği, çocukların yeni dostlar edineceği Ege Perla Çocuk Kulübü’nde eğlence hep devam edecek!

    İzmir’in ilk ve tek anne ve anne adaylarının buluşma portalı @izmiranneleri’nin de 6. yaş kutlamasının gerçekleştirildiği

    açılış partisinde; kostümlü fotoğraf çekimi, tüm gün süren etkinlikler ve lezzetli ikramlarla çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

    Şehrin en genç ve dinamik çocuk kulübü Ege Perla Çocuk Kulübü coşkulu bir kutlama ile kapılarını açtı. İzmir’in tüm çocuklarını kucaklayacak, onlar için eğlenirken öğrenecekleri, hayal güçlerini zenginleştirebilecekleri etkinlikleri, çocuk gelişimine destek olacak atölye çalışmaları, birbirinden farklı içerikleri ile yıl boyunca çocukların buluşma noktası olacak Ege Perla Çocuk Kulübü, minik misafirlerini bekliyor.

    Ege Perla Çocuk Kulübü’nde Minikler İçin Kocaman Eğlence!

    Ege Perla Çocuk Kulübü’nün “Bu bir çocuk partisidir” diyerek çocuklara kendilerini ayrıcalıklı hissettirdiği açılış partisinde çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.

    Ege Perla B1 Katı’ndaki parti alanında çocuklar öncelikle sürpriz kostümlü fotoğraf çekim alanında fotoğraf çektirdiler. Patlamış mısır, pamuk şeker, macun şekerler, rengârenk lezzetli ikramlarla ve sürpriz hediyelerle çocukları karşılayan Ege Perla Çocuk Kulübü’nde çocuklar eğlenceye doydu.

    Herkese ücretsiz olan açılış partisinde köpüren baloncuk, sihirbaz & jonglör gösterisi ve sosis balon, yüz boyama, drama, dans, beden ritmi atölyeleri ile neşeli saatler geçiren çocuklar coşkuyla dans edip etkinliklere eşlik ettiler.

    İzmirAnneleri Altıncı Yaşı’nı Ege Perla Çocuk Kulübü Açılış Partisi’nde kutladı

    30 Kasım Cumartesi günü, İzmir’in ilk ve tek anne ve anne adaylarının buluşma portalı @izmiranneleri’nin de 6. yaş kutlamasıyla birlikte kapılarını açan Ege Perla Çocuk Kulübü yıl boyu eğlence dolu etkinliklerle çocukları ağırlayacak.

    Ege Perla’nın çocukları hem eğleniyor hem öğreniyor

    2019 yılı içerisinde Bilim Şenliği etkinliği ile 4-12 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz bilim etkinlikleri ve sohbetleri gerçekleştiren, Ezo Sunal ile keyifli atölyeler ve dans etkinlikleri düzenleyen, hemen ardından çocukların en sevdikleri karakterlerden Kral Şakir ve Pijamaskeliler karakterlerini İzmirli çocuklarla buluşturarak Çocuk Kulübü’nün temellerini atan Ege Perla; artık çocuklara Ege Perla Çocuk Kulübü üzerinden seslenecek.

    Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptinin yanı sıra farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ve duyarlılığıyla İzmir’e değer katmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.