DOLAR 32,5266
EURO 34,9804
ALTIN 2435,15
BIST 9773,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla Çocuk Kulübü coşkulu bir kutlamayla açılıyor

    Ege Perla Çocuk Kulübü coşkulu bir kutlamayla açılıyor
    25.11.2019
    A+
    A-

    İzmirli Ege Perla, Ege Perla Çocuk Kulübü’nü coşkulu bir partiyle 30 Kasım’da açıyor. Sürpriz hediyeler, etkinlik ve ikramlarla açılacak Ege Perla Çocuk Kulübü’nde çocuklar çok eğlenecek!

    İş GYO tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla eğlence dolu etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Farklı yaş gruplarından çocuklara öğrenirken eğlenebilecekleri, hayal güçlerine katkıda bulunan etkinlik ve atölyeler sunan Ege Perla, tüm bu faaliyetlerini Ege Perla Çocuk Kulübü çatısı altında birleştiriyor.

    30 Kasım Cumartesi günü, İzmir’in en önemli sosyal medya topluluğu olan ‘İzmir Anneleri’nin altıncı yaş günü kutlamasıyla birlikte kapılarını açacak olan Ege Perla Çocuk Kulübü yıl boyu eğlence dolu etkinliklerle çocukları ağırlayacak.

    Ege Perla Çocuk Kulübü’ne görkemli açılış

    Ege Perla Çocuk Kulübü’nün ‘Bu bir çocuk partisidir’ sloganıyla çocuklara kendilerini ayrıcalıklı hissettireceği açılış partisinde; köpüren baloncuk, sihirbaz & jonglör gösterisi ve sosis balon etkinliklerine gün boyunca sürecek yüz boyama, drama, dans, beden ritmi atölyeleri eşlik edecek. Minikler için kocaman eğlence vaat eden Ege Perla Çocuk Kulübü açılış partisinde tüm çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak.

    Minik misafirleri için lezzetli ikramlar hazırlayan Ege Perla Çocuk Kulübü, patlamış mısır, pamuk şeker, macun şekerler ile açılış partisinde küçük misafirlerini rengarenk tatlarla buluşturacak. Çocuklara özel hediyelerle devam edecek lansman partisi tüm İzmirlilerin ücretsiz katılımına açık olacak.

    Ege Perla’nın çocukları hem eğleniyor hem öğreniyor

    2019 yılı içerisinde Bilim Şenliği etkinliği ile 4-12 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz bilim etkinlikleri ve sohbetleri gerçekleştiren, Ezo Sunal ile keyifli atölyeler ve dans etkinlikleri düzenleyen, hemen ardından çocukların en sevdikleri karakterlerden Kral Şakir ve Pijamaskeliler karakterlerini İzmirli çocuklarla buluşturarak Çocuk Kulübü’nün temellerini atan Ege Perla; artık çocuklara Ege Perla Çocuk Kulübü üzerinden seslenecek.

    Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptinin yanı sıra farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ve duyarlılığıyla İzmir’e değer katmaya devam ediyor.

    Etkinlik programı:

    SaatSüreAtölye Adı
    12:15-13:0045 dkSihirbaz
    13:00-14:001 saatDrama Dersi
    14:00-14:3030 dkJonglör
    14:30-15:301 saatDans Atölyesi
    15:15-16:4530 dkBubble Show
    16:45-17:451 saatBeden Ritim Atölyesi
    16:45-17:451 saatSosis Balon Gösterisi
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.